woensdag 14 september 2016

3684



4/585 * - De E.U. gaat met ons geld ter plaatse het bedje maken van de ‘Verrijkers’ --
.
DEEL 2
*
Woensdag 14 september 2016
Zon 7u17-19u58
H Notburga, patrones van de vroedvrouwen en dienstboden
*
3684 - ER IS INEENS GROTE HAAST BIJ HET BINNENHALEN VAN VIJANDELIJKE LEGERS
*
De E.U. zendt geld

Zodat men zich zo vroeg mogelijk kan bekwamen in de juiste strijdmethodes
*
*
Ik weet niet of de haast waarmee de E.U. Turkse, Syrische of Noord Afrikaanse ‘Verrijkers’ naar hier wil halen, iets te zien heeft met de wankele gezondheidstoestand van the Clinton Wife, maar het ziet er wel degelijk naar uit, nu deze in het openbaar regelmatig van haar stokje gaat. Zodat haar kansen op Het Witte Huis verschrompelen als sneeuw voor de zon. Dus vòòr Donald Trump straks President wordt, moeten alle zeilen worden bijgezet, want straks valt de immigrante-stroom voor altijd stil. En is de islamisering van de wereld om zeep door een te hoog verbruik van detergenten gemengd met vitriool en goot-ontstopper.
En als Mohammed dan niet in persoon tussenbeide komt, zou het wel eens kunnen dat er een omgekeerde beweging begint. Misschien wel voor het Avondland met de spreekwoordelijke wind van achter.
Nog even en de duiven kunnen gelost worden. Back to the future.
*


GEPLUKT BIJ
*
Europese Unie deelt cash uit aan vluchtelingen in Turkije
*
Vandaag kondigt de Europese Commissie triomfantelijk aan dat de Europese Unie en de lidstaten alvast 348 miljoen euro zullen vrijmaken voor het persoonlijke onderhoud van in Turkije verblijvende vluchtelingen in het kader van het EU-Turkije-miljardenakkoord. Het initiatief (Emergency Social Safety Net - ESSN) wordt bovendien verkocht als een economische transfer ‘waar de lokale economie van zal opveren.’
De vluchtelingen die van steun zullen kunnen genieten, zullen vanaf oktober een debetkaart ontvangen waarop maandelijks geld wordt gestort. Ze kunnen dan zelf bepalen hoe ze hun uitgaven organiseren en betalen. Een ‘game changer’ in internationale humanitaire hulpverlening volgens eurocommissaris voor Humanitaire Hulp en Crisisbeheer Christos Stylianides en hij heeft gelijk, want het uitdelen van geld aan vluchtelingen gaat rechtstreeks in tegen het ook in ons land (en bij monde van bijvoorbeeld staatssecretaris Theo Francken) gehuldigde principe van ‘bed-bad-brood’. Hoe de eurocommissaris nauwe controle op de uitgaven kan verzekeren is overigens een raadsel. Het uitdelen van geld is een slecht signaal en dreigt opnieuw voor een aanzuigeffect te zorgen bij economische gelukszoekers uit alle hoeken van de wereld.

Het Vlaams Belang zal zowel in het Europees parlement als in de Kamer initiatieven nemen in verband met deze onaanvaardbare toepassing van het EU-Turkije-akkoord. Onze partij kan niet aannemen dat de Belgische regering is akkoord gegaan met dit initiatief en roept de federale regering dan ook op de steun voor dit initiatief te weigeren of in te trekken en dit als zodanig de formuleren op de Europese Raad.

Gerolf Annemans, Europees parlementslid
*

*
Kijk dat is nu eens 10/10 voor ‘Klare Taal’ van de kant van de Gerolf. Uiteraard zult U daar niets of zeer weinig over lezen in de Verkochte Pers.
Maar het legt wel de vinger op de open wonde van de stijgende ‘Staatsschuld’. Die notabene niet alleen door de aanhoudende werkloosheid komt, maar ook door de tewerkstelling in de Overheidsdienst: 45% in heel het land, en bijna 52% beneden de taal-, armoede- en stakersgrens.
Maar bovenal ligt het zwaartepunt van de ontsporing op de door Washington voorgeschreven opvang van buitenlandse armoe-zaaiers.
Al-bij-al moeten we dus toegeven, dat de Gerolf nog zeer gematigde woorden heeft gesproken.
*

*


Geen opmerkingen: