zaterdag 24 september 2016

3715



6/845 * - Wapens zijn een natuurrecht – en het allerbeste middel tegen criminaliteit -
.
DEEL 2
24 SEPTEMBER 2016
*
H. GEROLD van MERENDREE,
H. FIRMIN, Z. BOUDEWIJN,
H. ANDOCHIUS
specialist in het bezweren van stormweer.
Hij lag dan ook goed in de markt bij de vissers.  En de zeewind heeft de touwtjes in handen, de herfst komt op volle toeren. 
*
3715 - WAT DOOD-NORMAAL IS IN AMERIKA IS IN COBURGIA ‘VERBOTEN’
*

Die gasten komen gewoonlijk niet om te geven…..
*
*
Ja Ja, bij ons mag dat niet, zelfs al is het wettige zelfverdediging. In dit geval waren de drie gangsters tot de tanden gewapend als in den oorlog, maar dat dat wil nog niet zeggen dat ze, volgens de Openbare Aanklager, ook effectief zouden gaan schieten….
Dus in Coburgia staat deze vrouw terecht voor moord, al-dan-niet ‘uitgelokt’ of ‘doodslag zonder het oogmerk te doden’: U kiest maar. Rechtbank, magistraten, Griffiers, Advocaten, heel het Gerechtelijk Apparaat dat anders toch maar met de vingers zou zitten spelen. Uitspraak na weken procedure-slagen: volgens de Jury, schuldig, maar met verzachtende omstandigheden, en, mits een ferme schadevergoeding aan Burgerlijke Partij, in casu de treurende familieleden van het slachtoffer. Een der 3 ter plaatse achter gebleven gangsters, gesneuveld op het Veld van Eer.
In Amerika luidt dat gewoon PANG en de kous is af. Maar als het van ‘t Clinton Wife afhangt komt daar verandering in. Amerikanen moeten zich leren beschaafd gedragen, zodat Justitie haar werk naar behoren kan doen.
En neen, voor U het vraagt, als cowboys er ongestraft mogen op los vlammen, is ook geen oplossing. Maar het zou voor de kandidaat-criminelen een goed signaal zijn mocht iedere normale burger zijn eigen leven, dat van zijn gezin maar ook zijn ‘aardse goederen’ met vuurkracht mogen beschermen. De misdaad-statistiek zouden zienderogen klederen. Nog rapper dan de waarde van ons geld.
Want zoals onze Samenleving nu georganiseerd is, is het wapenverbod een vrijgeleide voor alle soorten ratten-gespuis dat overal in onze huizen doordringt. Zelfs langs riolen of keldervensters.
En wat meer is, de soort wordt zelfs in een vaste verbinding, even vast als ooit de maalboten Oostende-Dover, met onze oorlogsbodems afgehaald op de Noord-Afrikaanse stranden. Vroeger zou men daarvoor de noodklok geluid hebben die met haar gestamp de burgers zou te wapen geroepen hebben. Maar de noodklokken zijn thans buiten gebruik gesteld. Wegens te duur in onderhoud en geen personeel. In een geglobaliseerde wereld moeten we het stellen met het nummer 112…
*
Italiaanse Carabinieri
*

GEPLUKT BIJ
*


*
Vrouw springt uit bed, opent vuur op drie inbrekers en schiet er één dood
Bron: Daily Mail; WSB TV
*
Wij zouden niet weten waar te kruipen mochten we inbrekers over de vloer krijgen, maar deze vrouw twijfelde niet om meteen in actie te schieten. Ze sprong uit haar bed en begon met een pistool op drie inbrekers te schieten. Eén daarvan stierf in de kogelregen, maar de twee anderen konden ontkomen. De politie geeft nu de beelden vrij in de hoop de voortvluchtige inbrekers te vatten.
Drie gewapende inbrekers verleenden zichzelf vorige week vrijdag toegang tot een huis in Gwinnett in de Amerikaanse staat Georgia. Ze doorzochten de woning voor geld, maar werd abrupt onderbroken door een boze eigenares. Die was uit haar bed gesprongen en schoot het pistool leeg op de inbrekers.
Op veiligheidsbeelden is te zien hoe één van de inbrekers door een glazen wand springt om aan de kogels te ontsnappen. Een andere inbreker kon niet ontkomen en stierf op de oprit van het huis. Het is nog onduidelijk of de twee ontsnapte inbrekers ook geraakt zijn.
De gesneuvelde inbreker werd geïdentificeerd als de 28-jarige Antonio Leeks uit Atlanta. Met de beelden hoopt de politie snel de andere twee te vinden. Omdat de mannen hun gezicht niet bedekt hadden, is de politie heel hoopvol.
*

*
De Leugenpers kennende, werd er zoals U ongetwijfeld gemerkt hebt, niet gerept over de huidskleur noch van de daders, noch van de slaapdronken schitteres. Iedereen weet dus meteen bescheid.
Of Donald Trump hierbij garen zal spinnen, weten we nog niet. Maar het is in ieder geval voldoende reden om de veiligheidsmensen rond Dame Clinton te versterken. Kogelgaatjes zijn niet lijk de bloedrode Freya-Begrotingen die ons 2 jaar later het water tot aan onze mond doen komen?  Gaten in de Begroting komen vanzelf en gaan ook vanzelf weer weg. Kogelgaten niet.
*

Veiligheidsmensen mogen nooit gefilmd worden.
*
Dit artikel werd gevonden in ’Meest gelezen’. Nu vraag ik m’n eigen toch af waarom mij dat niet verwondert?
Maar als daar veel weerklank zal van komen, weet ik niet. De gewone mensen durven daar niet zo over te spreken, en de Leugenpers kijkt waarschijnlijk een beetje sip naar de toppen van hun mocassins. Hoogstens zal Kris Peeters ‘Tjeef daar iets over vertellen op TV, want alle gelegenheden zijn goed voor hem om in beeld te kunnen komen. Wat hij zegt, doet er niet toe, want niemand luistert nog naar die kletsmajoor.
*
Moet dat nu echt nog tot 2019 duren voor er nieuwe Verkiezingen komen?
*
*

*

Geen opmerkingen: