zondag 5 april 2020

115 57 - PARTIJ VRIJHEID VOORUITGANG ** * Wij zijn een sterk volk. En we geven nooit op. Geert Wilders: ‘‘Wij zijn een sterk volk. En we geven nooit op. In de wetenschap dat wij vroeg of laat ook dit zullen overwinnen. Sterkte Nederland en heel veel dank aan alle zorg-medewerkers!’’ * STERKVOLK 4 APR 20 https://www.youtube.com/watch?v=2IKD09XO6CY&feature=youtu.be Klik op deze link om de video te bekijken NASCHRIFT * Ook wij, Lage Landers van bededen de Moerdijk, samen met – op de achtergrond - onze Vlaamse Leiders, voelen met jullie mee. We zijn inderdaad één volk wat, eenmaal deze crisis te boven gekomen, zal mogen blijken uit een spoedige Hereniging der Republiek der Lage Landen. * *

115
57 - PARTIJ VRIJHEID VOORUITGANG
*
Wij zijn een sterk volk. En we geven nooit op.

Geert Wilders: ‘‘Wij zijn een sterk volk. En we geven nooit op. In de wetenschap dat wij vroeg of laat ook dit zullen overwinnen.
Sterkte Nederland en heel veel dank aan alle zorg-medewerkers!’’
*
STERKVOLK 4 APR 20
Klik op deze link om de video te bekijken

                    
NASCHRIFT
*
Ook wij, Lage Landers van bededen de Moerdijk, samen met – op de achtergrond - onze Vlaamse Leiders, voelen met jullie mee. We zijn inderdaad één volk wat, eenmaal deze crisis te boven gekomen, zal mogen blijken uit een spoedige Hereniging der Republiek der Lage Landen.
 






Geen opmerkingen: