zaterdag 25 april 2020

67 - RAMMEN VAN MADAMMEN ZONDER HET EIGEN KOT TE VERDAMMEN HET IS DAT OF MET DE KORAN OP STRAAT LOPEN

67   - RAMMEN VAN MADAMMEN ZONDER HET EIGEN KOT TE VERDAMMEN
*
Zaterdag 25 april 2020
*
Moslims en Corona
Geplaatst op 23/04/2020 door Lucky 9
*
Wat zouden ze vandaag op school geleerd hebben?:
Klik op de link onder de afbeelding om de TEKST te volgen
*
Niet zo tijdens Corona-lockout maar de schoolboeken gaan mee naar huis. Zie filmpje!
Op de afbeelding zien we biddende moslims in de moskee, met hun snoet tegen de vloer en hun achterste in de lucht. Zij bezinnen zich over hun plaats in een samenleving waarin zij niet thuishoren.
Overmorgen begint de ramadan, de islamitische vastenmaand. In deze coronatijden zal de ramadan anders verlopen dan we op de afbeelding zien. Vasten en bidden zullen in privésfeer gebeuren, elke moslim zal in zijn eigenste eentje de ramadan moeten beleven. Als individualist. Pijnlijk. Dat zal niet meevallen want moslims overleven alleen maar in groep.
Moskeeën zijn gesloten en moslims mogen niemand thuis uitnodigen om te genieten van de iftar-maaltijd, een rijkelijke maaltijd die klokslag zonsondergang begint. Het sein voor avondlijk en nachtelijk schrokken en brassen.
Tijdens de ramadan is er geen verbondenheid meer, geen gezellig samenzijn, geen sociale interacties die een moslimgemeenschap overeind houden. Samen bidden en samen vasten kan niet meer, samen eten na de ondergang van de zon… het kan niet meer samen.
Op zulke zwakke momenten, de gevaarlijksten, beginnen moslims hun moskee-vrienden te missen. De verleiding is dan groot om elkaar alsnog op te zoeken en verboden zijpaadjes te bewandelen. Moslims zijn vindingrijk in het organiseren van bijeenkomsten in het diepste geheim. Zij kunnen niet zonder elkaar.
En dan gaan ze samen alle coronamaatregelen aan hun laars lappen. En voeten vegen aan het samenscholingsverbod, dat zagen we klinkklaar toen onlangs een Limburgs ziekenhuis alarm sloeg omdat het uitpuilde van Turkse coronapatiënten. Bleek dat de coronamaatregelen niet in acht genomen werden…

h/t Lieve op schoolperikelen
              
NASCJRIFT
*
Een gat in de lucht springen is een eigenaardige gedachte bij het zien van die jeugdige biddende… andersgelovigen. Hoe doen die dat, een at in de lucht springen? Onderste boven?
Duidelijker beeld van wat de islammerij voor ons in petto heeft, is er niet. Wij Westerlingen buigen betekenisvol maar rechtopstaand, hoogstens gejnield, het hoofd omlaag omdat we als Mens Godes evenbeeld zijn. Deze soort andersgelovigen kruipen, eigen aan hun natuur, in de grond als aardwormen. Het zuiilverzste bewijs van wat diene Mohammed dacht en nog altijd denkt voor over zijn slaven…
En dat allemaal onder onze ogen. Om er compassie mee te krijgen. Maar even goed om kwaad te worden om zij, die ons dat ook willen aandoen.

Islammers, in eigen land, zijn vrij in hun doen en laten. Zo lang zij maar thuis blijven. Westerlingen, op verplaatsing, willen niet hun nieuwe omgeving aanpassen aan hen, maar zij aan die nieuwe omgeving. Vandaar ook de bedenking: waarom worden die naar hier gehaald?
-
Zelfs in eigen rangen, o.a. bij de Grote Waalse Roerganger Magniettes, krijgen ze genoeg van de globalisatie. Dat is dus daar met andere woorden ook het Eigen Volk Eerst. Maar de kopij is nooit zo goed als het origineel.
Pas dus op, dat is helemaal niet hetzelfde als Eigen Volk Eerst. Want bij Slinxen komt daar automatisch bij…. delen met anderen geen sprake van. Tenzij er lang en veel over praten.
‘Moi d’abord’, da’s toch Frans?!!!
-
Vandaar de zeker niet toevallige overeenkomst tussen de twee ‘stelsels’: bij alle twee hun mening uitdragen en belijden en ge krijgt de vredeskus. Zowel bij het Communisme als bij de islammerij.
De anderen? Welke anderen?







Geen opmerkingen: