vrijdag 24 april 2020

66 - DE AYATOLLAHS EN DE WERELDVREDE CORONA CHINA DE PERZISCHE GOLF LAAT MAAAR KOMEN STRAKS IS DELENTE IN ‘T LAND

66 - DE AYATOLLAHS EN DE WERELDVREDE
*
Vrijdag 24 april 2020
*
Derde Wereldoorlog? Trump beveelt de Amerikaanse marine Iraanse schepen tot zinken te brengen
Geplaatst op 23 april 2020    door E.J. Bron
Iran heeft gedreigd dat het in een oorlog met Amerika eerst Israël zou aanvallen. Iraanse kanonneerboten vallen al enkele jaren schepen van de Amerikaanse marine en de met de VS verbonden naties aan. In 2016 ging de Islamitische Republiek zo ver om 10 Amerikaanse zeelieden gevangen te nemen, nadat hun boot zich in Iraanse wateren gewaagd had.

Israel Heute
Maar deze lust op avontuur zou nu heel waarschijnlijk een confrontatie en wellicht zelfs een globale oorlog kunnen veroorzaken, nadat de Amerikaanse president Donald Trump zijn zeestrijdkrachten heeft bevolen om zulke intimidaties in de Perzische Golf niet langer te ignoreren. “Ik heb de United States Navy opdracht gegeven om alle Iraanse kanonneerboten onder vuur te nemen en te vernietigen als zij onze schepen op zee lastigvallen”, twitterde Trump woensdag.
In dit geval dient rekening gehouden te worden met een het uitbreken van grotere vijandelijkheden tussen Iran en de VS. Terwijl een regionale oorlog voor iedereen verwoestend zou zijn, hebben zowel Israël als de Arabische landen er al lange tijd bij de Amerikanen op aangedrongen om zich militair te verzetten tegen de hegemoniale inspanningen van Iran.
Iran heeft herhaaldelijk gewaarschuwd dat een van zijn eerste acties in een oorlog met de VS erin zou bestaan raketten op Israël af te vuren.
Bron:


NASCJRIFT
*
Als het er op aankomt, dan zit morgen de lucht niet vol regen, maar vol overvliegende raketten. Zijn niet alllen mens en dier er geweest, maar ook dat Chinees Virus. Hoeven we er ons dus geen zorgen meer over te maken. Maskers daarentegen, mond, gas en stofmaskers, worden goud waard. Ze zullen weer draaien, die Made in Italy in vervallen boerderijen in en rond Milaan waar het virus uitbrak. Al jaar en dag zijn die bevolkt met legioenen Spleetoog-naaistertjes die nooit het daglicht zien maar er wel de
Chinese stoffen te verwerken tot van alles, om die dan te voorzien van het label ‘Made in Italy’. Wat nog juist is ook. De Lega was er hard mee bezig…
Salvini wilde ook daar schoon schip
mlaken…
Dit, om maar te zeggen, dat een onderwarterschip veel gevaarlijk is dan een paar in de Perzische Golf ronddobberende klakkebussen. En Trump weet dat ook, evengoed als de werkloze naast levende Italiaanse boer die moet rond komen met nog minder dan die meiskes na 3 tot 6 maand als toerist naar het Oosten kunnen terugkeren.
Moet ik serieus weeral terugkeren naar het verhaal van de Drie G’s? Want het is maar dat de bondgenootschappen zo goed in de steigers staan.
Kom binnen, kom binnen. De vertoning gaat beginnen. De nodige aandacht is al verlegd en de lange mooie zonnige Mei-dagen zijn voor binnenkort.







Geen opmerkingen: