zaterdag 11 april 2020

124 - HET DAGELIJKS NIEUWS DE ALLERSTILSTE ‘STILLE ZATERAG’ SEDERT HET BGIN DER TIJDEN. NIET HET CV MAAR DE CCP IS DE GROOTSTE DREIGEING

3-4-2020
Zondag 5 april 2020 lanceert de Vlaamse Volksbeweging een online Ronde van Vlaanderen. Onder de naam “De Ronde Van Vlaanderen gaat viraal” wil de vereniging traditiegetrouw, maar dit jaar virtueel de Ronde zwart en geel kleuren
Foto
Hugo Maes, voorzitter van de VVB:
“De ronde is elk jaar een hoogdag voor de Vlaming. Wegens de huidige omstandigheden is het niet mogelijk om het evenement werkelijk te laten plaatsvinden. Met deze actie wil de Vlaamse Volksbeweging haar leden, vrijwilligers en sympathisanten de mogelijkheid bieden om ook dit jaar de ronde op een veilige manier te beleven.
Onder de #derondegaatviraal wil de vereniging de Ronde op een online manier tot leven brengen. Het concept is tweeledig: enerzijds spoort de Vlaamse Volksbeweging haar leden, vrijwilligers en sympathisanten aan om de afbeelding op sociale media te delen met de vermelding “De ronde passeerde dit jaar in (naam gemeente)” #derondegaatviraal”. Anderzijds zal de vereniging in real time updates geven van de locaties waar de ronde, onder normale omstandigheden, zou voorbijrijden. Op deze manier kan iedereen die zich jaarlijks inzet om de Ronde te realiseren ook dit jaar van de Ronde genieten.
Hugo Maes   Voorzitter VVB                                                                                                                                                                                                   Hilde Roosens Directeur VVB
*
0475 89 17 89                  0494 39 21 09

*
124 - HET DAGELIJKS NIEUWS
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN
*
Zaterdag 11 april 2020
  
Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie, voor de buikie, de borstie en de keelie
En dan… nog maar eens het belangrijkste. De rest… Over Rode Prioriteiten doen we er voortaan het zwijgen toe
NIENTE
Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..
*
STILSTE ZATERDAG
…   ….   ….
Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie van de hand van de Meester. Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan
*
 SPEAKERS CORNER

Niet het juiste ogenblik..

Digitalisering een voordeel? Ja, ja, maar voordelen zijn er vooral om misbruikt te worden…Geen Big Brother (was bijna juist) maar Big Add.
Typisch voor de CCP, waar het Corona, de geruisloze sluipmoordenaar, werd uitgevonden

Mij ontbreekt zelfs de ‘goestiing’ om dit werkstuk een tweede maal te herlezen. Waqt ik meestal doe. Neen, er mankeert niets aan de stijll. Ook niet aan de inhoud. Correct en bevattelijk als altijd. Maar het geheel laat iemand achter met alleen maar grote vraagtekens.
Het Gele Gevaar is namelijk veel dichter aan huis dan gedacht. Het is niet alleen veel diichter, maar vooral veel groter. Want het wordt ons, zelfs bijna vanop de kansel, de hele dag door ingelepeld.
Op de achtergrond, de CCP (Chin Comm Partij) , met op de voorgrond, door zichzelf aangeprezen, hert Sloefkens Soocialisme.
Tous enselble. En avant.
Et pour lles Flamins la même chose.
Laat-avond-journaal van de dag voordien

N i e n t e

FINITO
**
DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL
*
Heu, dat KOPSTUKJE vandaag, dus nog net geen vijgen nà overmorgen: Pasen, heeft de lezer te danken aan co-senioor die 2de staat op de ranglijst der meest gelezenen. Hoed af.
Guvaal
Koolstof
Digithalys
Angeltjes
-
Och ja, das waar ook. Ondergetekende zelf is met de jaren wat minder geestdriftig geworden over ‘Sport’. Naarmate het minder ocer het SPEL maar uitsluitend over geld ging.
Enne, aangaande de nieuwswaarde, ook over deze speciale Ronde veel gehoord of gelezen bij de Rode Sloefkens Media? Nee? Nikke nook nie.
Moet voor de toekomst dringend iets aan gedaan worden. Maar moeten we daarom speciaal nog 4 jaar wachten voor de volgende ‘Federale Verkiezingen’? Nog een volle VIJF seconden politieke moed en de Onafhankelijkheid is zó uitgeroepen. Het soevereine volk smacht er naar.
*
En dan, om af te sluiten, nog iets over deze Allerstilste Stille Zaterdag sinds het Begin der Tijden.
*
Gisteren is in Rome de Kruisweg door gegaan.
Paus Franscesco leidde deze alleen (met zijn assistent) onder zijn luifel op de trappen van een totaal leeg Sint-Pietersplein. Een tiental personen deden de Kruisweg tussen met kaarsen afgebakende weg, rond de Obelisk om te eindigen bij de Paus. Op straat achter het Sint-Pietersplein stonden een vijftal mensen dit te aanhoren (op social distance). AANGRIJPEND!



 

Geen opmerkingen: