zaterdag 4 april 2020

117 - HET DAGELIJKS NIEUWS EUSSR MANNA VOOR FRANCOFONIA - DE MEIA ZIJN GRANDIOOS DOOR DE MAND GEVALLEN

1509
117 - HET DAGELIJKS NIEUWS
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN
*
Zaterdag 4 april 2020
*
VOOR GESCHRIJFSEL
*
Ook Oom Adi had z’n goede kanten. Vooral na het Verdrag von Ribbentrio/Molotov d.i. het Duivelspact tussen Vadertje Stalin en Hitler. De Socialisten Aller Landen waren in een delirium tremens. Tot daarop Stalingrad volgde en die in 7 haasten kazak moesten draaien. De partijen zijn nu anders. China-islammerij & immigratie/klimaat-heisa, maar we gaan stilaan naar hetzelfde debacle.
Correctie. We gaan er niet naartoe, maar zitten er midden in.
En net als toen, is er nu ook weer een Overheid de EUSSE/NATO die erbij staat, de zakken vult en de andere kant uitkijkt.
De redding komt dus net als toen, van over Zee. Waar de Vrijheid hoog in het vaandel staat.
Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie, voor de buikie, de borstie en de keelie

En dan… nog maar eens het belangrijkste. De rest… Over Rode Prioriteiten doen we er voortaan het zwijgen toe
NIENTE
Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..
POLITIEK OP ZIJN BELGISCH
*
In totaal krijgt dit land (van de ECB) 36,7 miljoen euro; waarvan 6,5 miljoen naar Vlaanderen gaan en liefst 16 miljoen naar Wallonië…/… Daar houdt het trouwens niet bij op, want de Franse Gemeenschap krijgt ook nog eens 9,6 miljoen, zodat er in feite naar de francofone minderheid in totaal 25,6 miljoen euro gaat, dus bijna viermaal meer dan wat Vlaanderen krijgt.!.../…
 Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie… - Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan

SPEAKERS CORNER

En ach die kranten…Mensen lief, doe zoals ik. Laat ze liggen voor wat ze waard zijn. Je weet voordien al wat die volgende week gaan schrijven..
Maar de geldstromen die U hierboven kon zien passeren…. Hemel-tergend.
Komt daarbij dat Vlaanderen tien keer erger getroffen is door die pandemie.
In 1302 was er zoveel niet nodig om naar de wapens te grijpen.
Maar vergaderen dat men hierover gaat doen! Alles zal worden ‘op de tafel gegooid’ Sjeik Sjarel in zijn blootje, het Wielmeske al giechelend als een bakvis. En maar zakkelorum als een bende losgeslagen beurzensnijders…
*
Maar ja, wij Vlamingen voelen ons verplicht om de regels van deze ‘democratie’ te volgen.
Tot de dood er op volgt?



 Laat-avond-journaal van de dag voordien
3 APRIL 2020
7 miljoen mondmaskers aangekomen in Biersèt (Liège). Douane doet 1ste controle: kwaliteit twijfelachtig. Worden daarna vervoerd door het leger naar Peutie, daar nemen de mensen van Volksgezondheid stalen, en die worden uitgetest in labo’s. Dit kan een paar dagen duren en dan pas worden die, indien goedgekeurd verdeeld over ’t land. Zijn ze afgekeurd dan gaan ze naar de industrie… Maar betaald worden ze. Den komen er nieuwe. En ondertussen gaat de besmetting verder. Van mond tot mond.
Dus zijn er ondertussen nog eens 25 miljoen besteld, en als die wèl OK zouden zijn zouden we dan uit de grootste problemen zijn aldus Van Ranst.
STATISTIEKEN: + 132 doden. (1143); +578 CP (5.552); 1.205 IC en 2.872 AZ-verlaters. Kleur? Taal? Sssst!!!! Geen golven verwekken
Nu geeft de VRT toe dat gestorvenen van de Vlaamse WZC tot hiertoe niet in die sterftecijfers vermeld zijn. Dat moet nog georganiseerd worden hoe men dat moet doen! Hallo, wat maken jullie ons allemaal wij???
*
Nu komt men ook tot de vaststelling dat men in feite om een juist beeld te krijgen van de ernst van Corona per land, moet kijken naar het aantal inwoners per land. Als men dit nu toepast, dan is België nummer 2 op de lijst! Taal? Kleur?
WZC: slaken weeral een NOODKREET!!! Sommige WZC zijn net een Ziekenhuis. De zorgverleners vallen uit, dan moeten kinesisten, ergotherapeuten… inspringen maar die zijn voor dergelijke taken NIET opgeleid en er zijn GEEN VOORZORGMATERIALEN… Hoogdringende nood aan verpleegkundigen en aan materiaal. Wanneer zullen de politiekers eindelijk eens naar hun noodkreet luisteren?? En iets doen ipv daarover te vergaderen?
Hetzelfde geldt voor de testen?? Wanneer kan een WZC daar nog op rekenen??
Volgens Min.Ster. De Backer komen er vandaag 20.000 testen aan en later worden er dat 80.000… Hoe zullen die verdeeld worden?? Welke maatregels zijn er daarvoor?
Scholen moeten na de Paasvakantie 4u/dag lesinhoud geven van nieuwe leerstof, d.i. de helft van normaal! Ze moeten wel zorgen voor een bepaald ritme.
Openbaar vervoer: de bezetting is bij de Lijn 10% - bij de NMBS 5%. Dat kost ons land 7.5 miljoen € per maand. En waarom moeten al die treinen buiten de piekuren nog rijden, je mag buiten je eigen gemeente toch niet meer reizen?? En degenen die naar het werk zijn, zijn weg met de piektreinen! En dan nog met acht, negen of meer wagons aan. Een auto verbruikt toch ook meer als je er een aanhangwagen aanhangt? Bij een trein soms niet??
Men merkt nu ook daar er veel minder verkeer is op de weg, dat men terug sneller gaat rijden. Maar wees gewaarschuwd, de flitscontroles gaan door…
USA: 562 do/dag in NY (miljoenenstad!!), reeds meer dan 100.000 CP. Men heeft er ook IC-bedden en materiaal te kort.
Trump: voert noodwet in = fabrieken ombouwen om dringend mondmaskers, beademingstoestellen… te maken. Dat is nu geen vraag maar een bevel!
Een deel van het Amerikaans Leger zit ondergedoken in atoomschuilkelders om zich te beschermen tegen het virus.
Van het vliegdekschip waar velen besmet zijn, is de commandant ontslagen daar een mail van hem gelekt was!
China: + 60 CP, daar vreest men nu voor een 2de uitbraak.
Zweden: het enige verbod is de samenscholing van meer dan 50 personen. De winkels blijven open, het gewone leven gaat gewoon door…M.a.w. daar heerst geen paniek, maar doet men gewoon het nodige.
Turkije: Erdogan en de burgemeester van Istanboel in zware discussie. De burgemeester wil dat er een quarantaine opgelegd wordt, reeds 15% besmet in zijn miljoenenstad, maar de president wil dit niet, de economie moet blijven draaien.
Moslims hier begraven mag van de islammerij, en er zijn daarvoor speciale begraafplaatsen. Maar… de moslims vinden dat hun gestorvenen hier geen eeuwige rust kunnen vinden. Hoe zal de toestand hier zijn binnen 50 – 100j?? En repatriëring is nu niet altijd mogelijk meer. Wel naar Turkije, maar niet naar b.v. Marokko… later terug opgraven…
In Sijsele (W.Vl.) gaat het asielcentrum weer open tot ongenoegen van de bewoners. Ze zullen echter pas buiten mogen voor echt noodzakelijke zaken zoals voeding,..
België denkt er aan de voetbalcompetitie van de Pro League nu meteen stop te zetten. Daar is de UEFA niet blij mee, en dreigt met uitsluiting voor het Europees voetbal 20-21, wat een miljoenen of miljarden verlies kan betekenen voor de clubs. Wordt vervolgd.
*
FINITO
*
DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

Niet vergeten
Sedert 1990, d.i. al 30 jaar, worden we bedot (de Taqyilla, weet U nog) over het feit, dat volgens de islammerij, deze waan-idee BOVEN de Rechten van de MENS staat.
Eerst moest de wereld bijna vergaan (Corona) door de Gele Pest uit het Rode Communistische Cadaver Spleetogenland, voor we dat mochten ontdekken.
*
Dat van ons, zij die het overleven daar toch AUB de nodige lessen uit trekken.
Hudson baai
Op voorgaand stukje kon U lezen over NY en over daar voor anker liggend gigantisch hospitaalschip. Gigantisch, zelfs naar Amerikaanse maatstaven.
Stel U even voor: van de voet van het Vrijheidsbeeld daar, eigen militairen die de eigen mensen moeten komen redden…
Twee simpele uitgangspunten. Er wordt ons al 30 jaar (stilzwijgend) ingehamerd dat de islammerij BOVEN de Mensenrechten staat en Amerika wordt in eigen huis bedreigd en… net zoals wij allemaal, bespuwd.
Er is dus dringend niet één Neurenberg Tribunaal nodig, maar twee. En daar zijn de twee OKW’s van deze EUSSR perfect voor gepland. Broeck/Strass, met de broek uit in het gras.
Akte van Beschuldiging: Poging tot uitroeiing van onze Beschaving.
Gevorderde Strafmaat.Levenslange verbanning met zonder middelen van bestaan naar de verst mogelijke moslimlanden.
Kunnen die best deel uitmaken van de zwaar met pantsers beveiligde ‘retour-voettochten’ wèg uit onze Westerse Beschaving voor elk individu dat er niet thuishoort..
De straf namelijk moet menselijk blijven en zeker in de Geschil misboeken niet aangemerkt kunnen worden als Oog om Oog, en Tand om Tand.
En zo krijgt ons Maggie op wereldschaal dan toch nog gelijk. Elk blijft in zijn kot.
In deze hoop en deze liefde wil ik leven en sterven
*
NA GESCHRIJFSEL
*
Mij moet van het hart dat iedereen steen en been klaagt over deze ‘Regering’, maar dat niemand daarbij spreekt van de Waalse PS-Staatsgreep die deze aan de Macht heeft gebracht. Zodat deze kan ‘regeren’ met VOLMACHTEN buiten alle democratische controle.
We moeten dus spreken van een Rode Dictatuur.
Reizen is voor iedereen verboden, maar horden vreemde nutteloze meeëters worden gepamperd van her naar hot vervoerd ipv die gewoon uit te wijzen. Waar die zelfs veiliger zouden zijn.
Wat steekt daar allemaal achter?




Geen opmerkingen: