maandag 6 april 2020

120 - HET DAGELIJKS NIEUWS DE VERBORGEN CRISIS en niet ‘DE Beekse Bergen’, maar ede Beekse Dwergen

120 - HET DAGELIJKS NIEUWS
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN
*
Dinsdag 7 april 2020

*
Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie, voor de buikie, de borstie en de keelie
En dan… nog maar eens het belangrijkste. De rest… Over Rode Prioriteiten doen we er voortaan het zwijgen toe
NIENTE
Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..
*
DE VERBORGEN CRISIS
*
… In Brugge stierven in een privé zorgcentrum vanaf 1 april op zes dagen tijd acht …hoogbejaarden….

Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie… - Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…

SPEAKERS CORNER

Kijk, dat gebrek aan voorkennis over die lange incubatie-periode is een onvergefelijke blunder van ons allemaal. Maar in hoofdzaak die van deze Verlichte Grote Verstanden – of moeten we eerder spreken van ‘dikke’, enz – die voor onszelf na vrije maar gemanipuleerde ‘Verkiezingen’ zichzelf hebben aangesteld.
De Rusthuizen echter zitten wek me de problemen. Hadden zij maar intijds geweten!!!
En vooral, hadden ze maar intijds de test-materialen + het medisch personeel in huis gehad..
Jaja. Hadden we maar dir, en hadeen we maar dat. Hadden de Londenaars in De Slag om Engeland (Zomer 1940) maar tijdig de tekenen des tijds herkend, dan was hun mooie wereldstad niet herleid tot één grote puihoop. Yes, we shall overcome…
Tot un het Communistisch Rode china het geeuwen van verveling begon. We vlogen, we skieden, we cruiseerden dat het een liee lust was. Terwijl aan de andere kant van de wereld, de Rode kadaver gedisciplineerde horden zich overal waren komen verbergen.
En de Slinx-Rode Vrienden in de cockpit ondertussen maar afgeven op diene Trump iot de VS, di de arme Spleetoogjes de ene na de andere ‘handelsoorlog’ aandeed….
En tot op de dag van vaandaag huilen die vriendjes mee met de wolven in het bos. Alellemaal iemands anders schuld. Als om de lieve deugd ’Ons Kimaat’ nu maar standhoudt. Zodat de Heilige Globalisatie, de dekmantel voor de werelwijde islamisering, kan doorgaan.
Zouden die dan werkelijk niet weten, dat wolven achrteraf elkaar verscheuren?
-
En zeggen, dat het vandaag nog maar de Dinsdag der Goede Week is. Lijdens-Vrijdag echter, die komt er zo aan. Gods molen maalt langzaam maar zeker.
‘Goe Vrijdags ratel rauw getand, dwarsdoor de kerke rilt’.
En ja, zo dichtte Guido Gezelle…

’Aan het kruis met wenend’ogen stond de Moeders Gods bewogen. Wijl haar Zoon te sterven hing… Ach hoe leed ze, ach hoe streed ze’….
-
Wie van ons haalt Pasen nog, het Feest van de Overwinning van het Leven op de dood?

*
Laat-avond-journaal van de dag voordien
N I E N T E

 FINITO
**
DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL
*
Limburg, (wegens de mijnen?) de voorkeur landsstreek voor vreemde meeëters en dus voor….. Maar Pssst! Geen golven verwekken. Limburg, mien Land…D’or geht nichts boven…
Op-kotten en op-rotten, da”s immers het commando. Nicht raisonieren; Sterven als ’n Soldaat. Ja, ook dat Kamp van Beverloo ken ik laar al te goed…
-
Ons lannd Vlaandeen voora – maar dat wordt er niet bij gezegd - lWereldwijd de hoogste sterftecijfers… Maar daar is nu ’n mouw aagepast. De cijfers die al ’n paar dagen doorgegeven worden, komen nu van een soort Wetenschappelijke Instelling. M.a.w. de spreekwoordelijke paraplu is eindelijk gevonden.
En neen hoor, voor die hoogste cijfers van de wereld, daar zit het grootste aantal vreemde meeëters in niets voor tussen.

*
Van een Godsoordeel gesproken….
-
Cynische vaststellong. En dat allermaal, terwijl in Francofonia het Vlaamse manna rijkelijk verder naar zee blijft stromen.
-
Staatsgreep
=– Putch!!! Zou beter zijn.
-
En dan nog dit. Wie van deze Purch-Regeting is, sedert de CV-crisis, ‘bevoegd’ voor het test-materiaal? Just. Enerzijds de Burgemeester van Leopoldsburg, en anderzijds de verstokte Tsjeef waarvan begot de roots nog in Wielsbeke liggen.
-
O Ja, dat West-Vlaanderen van ons. Sijsele, waar gisteren en kleine 500 nieuwe vreemde meeëters werden naartoe gebracht. No problem. Ze zijn getest en veilig bevonden. Kunnen duie daar nu als in het Aards Paradijs tussen de sijsjes rustig de tijden over zich laten komen. Gezins-hereniging, zo’n kleine 5.000, is spijtig genoeg voor later. Maar de uren doden kan rustig in een van de vele ‘Gebedshuiazen’.
-
Ik ken die kazerne op m’n duimpje. Heb er 13 maand m’n khaki-borek versleten, ‘onder de wapens’, in een dolce far niente



 

Geen opmerkingen: