donderdag 23 april 2020

136 - HET DAGELIJKS NIEUWS DIT APENLAND STAAT GEWOON MODEL VOOR ALLES WAT VERKEERD LOOOPT OP DEZE WERELD

136 - HET DAGELIJKS NIEUWS
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN
*
Donderdag 23 april 2020
Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie, voor de buikie, de borstie en de keelie
En dan… nog maar eens het belangrijkste. De rest… Over Rode Prioriteiten doen we er voortaan het zwijgen toe
NIENTE
Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..
*
TE VEEL KOKS ...

… Om de coronacrisis het hoofd te bieden hebben wij in dit land nu een ontslagnemende minderheidsregering in lopende zaken die het drie tot zes maanden moet uithouden met volmachten die ze in het parlement ook van een deel van de oppositie gekregen heeft…
Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie van de hand van de Meester. Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…
SPEAKERS CORNER
 Ja, kijk, voor de goede orde en teneinde alle misverstanden te vermijden, als hier (en ook elders) gesProken wordt van een APENLAND, was/is dat gewoon een vaste uitdrukking van Zijne Excellentie de Heer Minister van Staat, Marc Eyskens. Er wordt dus helemaal niets uit onze duimen gezogen. Moest ik het met mijn eigen woorden zeggen, dan zou ik de dierenwereld daarbuiten laten. Zelfs apen verdienen beter dan vergeleken te worden met hoe dit ONS LAND bestuurd wordt. De wereld der chimpansees bijvoorbeeld draait beter.
-
Wat er daar aan te doen valt? Is zo simpel als de dag en ligt besloten in ieders rechtvaardigheid gevoel. Het Volk roept de schuldigen ter verantwoording, bestraft ze zoals het hoort en benoemt er andere. Liefst uit de rangen van hen die al bijna 200 jaar biddend en smekend voor de eigen poorten staan en precies daarvoor als het vuil van de straat werden behandeld.
Zonder het einde van deze pandemie af te wachten, zou er als eerste punt op de dagorde bijvoorbeeld kunnen staan, dat alle uitwendige tekenen van de slavernij stante pede worden afgebroken. De Wetstraat, Laken, de Koninjklijke Paleizen, kortom alles waar ooit de tirannie heeft voortgebracht. Als het niet meer bestaat, is het na verloop van tijd precies alsof het nooit bestaan heeft. Om dan zindert ijdverlies met een propere lei en vanuit een gemoderniseerde keuken de Toekomst in te gaan.
Wat er dan met het vroegere keukenafval moet gebeuren? Tja, zoals altijd zeker, de vuilkar.
-
Is dat nu Rechtse of Slinxe praat? Mij om het even de kleur van de kat. Als die maar muizen vangt…
*
Laat-avond-journaal van de dag voordien
Als er al Nieuws zou zijn, zit het ondergesneeuwdeonder de propagandiscushe leugentaal
*
FINITO
DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL
*
Dat er al lang be-dotterij in de lucht hangt, daar zal wel niemand meer aan twijfelen. De openlijke bedriegerij zit in de huidige politiek ingebakken, en die wordt dievelings geruggesteund door een nog groter kwaad: de islammerij. Twee monsters die, als het er ooit op aankomt, liefst elkaar zullen verscheuren. En dat alles onder de globaliserende impact van het Pact van Marrakesh.
Gisteren kon U hier lezen over de geweldige shellschok bij de herinnering aan haast vergeten filosofische ‘stelsels’, die tot op de dag van vandaag zowat het overgrote deel der Mensheid in hun ban houden. Maar naast het Confucianisme en het Christendom, zijn er nog vele andere met evenveel bestaansrecht. Hindoeisme, Boeddhisme en wie of wat weet ik veel. Maar allen voeren ze de onderlinge vrede hoog in het vaandel. Zowel in eigen gelederen als onder elkaar.Daar moeten niet ale mensen broeders worden, ze zijn h tal.
Op die algemeen menselijke regel zijn er twee gevaarlijke uitzonderingen. Beiebn ingegeven door na-ijver, penis-nijd en egoïsme. Als oudste is daar de islammerij (632 na X)en als recentste de communisterij (sedert 1789à. Om het even welk uithangbord ze kiezen Kromzwaarden of hamer en sikkel: altijd moordtuigen. O, d’ er is keuze genoeg. Streng, gematigd of ‘progressief’. Maar altijd met dat ene doel voor ogen: Ikke, ikke en de rest kan sti-ikke.



Geen opmerkingen: