woensdag 8 april 2020

1201 - HET DAGELIJKS NIEUWS CORONA EN BIG BROTHER bijna VOORBIJ !

1201 - HET DAGELIJKS NIEUWS
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN
*
Woensdag 8 april 2020

*
Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie, voor de buikie, de borstie en de keelie
En dan… nog maar eens het belangrijkste. De rest… Over Rode Prioriteiten doen we er voortaan het zwijgen toe
NIENTE
Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..
*
BIG BROTHER VOORBIJ !
 … Steeds zijn er de achterpoortjes, de uitzonderingen en de uitzonderingen op de uitzonderingen en moeten wetten en verordeningen keer op keer worden gewijzigd en aangepast…/.. al dan niet nog mag doen tijdens de coronacrisis, zouden Big Brother doen blozen.
Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie… - Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…
*
SPEAKERS CORNER

O, U had het al gereden! Onze goede vriend hierboven heeft het over dit, ons eigen duurbaar APEN-lAND. Een kunstmatige construcite met ‘Regeerders’ die we notabene niet eens zelf hebben gekozen, maar die ons, ouder gewoonte getrouw, door de Francofonie werden opgedrongen.
Dat dit nu al méér dan 180 jaar duurt, namelijk sedert De Stomme van Portici uit 1830, danken wij niet de spreekwoordelijke koekoek, maar de eigen plaatselijke voormannen. Die hebben namelijk, met de dood in het hart en iedere keer voor de allerlaatste keer, toegegeven aan hun heb- en –geldzucht om, in ’t Fransoos, de knechtjes te mogen spelen van de Broekzeelse Grote Heren die dansen op de muziek van de Ville Lumière van voortijds.
Den Belziek sera Latine, oui ne sera pas.
Dat ‘WINER-GRIEPJE’ van dees jaar zou het dees keer hebben moeten duidelijk maken voor de gewone man en vrouw in de straat. ’s Lands ‘Bestuur’ is voor de zoveelste keer in handen van GANSTERS
*
Deze keer hebben ze het niet alleen gemunt op onze welvaart-door-arbeid, maar vooral op ons naakte bestaan zelf.

De resterende voorraad aardappelen van vorig jaar moet worden vernield. En ja, samenscholingen van méér dan één persoon blijven verboden. Allerlei boetes worden nogmaals verhoogd ot ¼ van ieders maandelijks inkomen. Allemaal voor ons aller welzijn. Als ge begrijpt wat ik bedoel.
De juiste maatregelen op het juiste moment? Daar is er nog altijd geen ‘consensus’ over. Al moet worden gezegd, dat het slofjes-scialisme er blijkbaar weer bovenop zou geraken. Indien niet zo, zo wordt het toch al rondgestrooid.
Het grootste sterftecijfer ter wereld? Ja, en dan?

*
Laat-avond-journaal van de dag voordien
*
n i e n t e
FINITO
DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL
*
Als er al eens een paar, nu zo goed als werkloze broodkruuimel-schrijvelaars zouden willen wakker worden om op de juist plaats, dat te doen om een soort Heilige Kruistocht te prediken. Niet om ons volk uit deze slavernij naar veiliger oorden te leiden, maar om de Valse Profeten ervan ten eeuwige dage te schandvlekken. En vervolgens het Recht in eigen handen te nemen. Onder de kundige Leiding van Nieuwe Leiders uit Het Eigen Volk Eerst..

Ons Volk uit de Lage Landen is sterk, maar als de Redding niet nabij is, zal alles verloren zijn. Laten we dusn in deze Na-Corona Tijd, niet langer biddend en smekend voor de poorten staan, maar deze stormenderhand en met eigen handen innemen. Wie zichzelf niet redt, is niet waar dat die leeft.
Enne, o ja, er wordt omgeroepen, dat de pandemie in Francofona afneemt. Goed zo vloor die mensen. Maar hoe zou dat tocj komen? Omdat die Frans spreken? Om omdat ze eerder en beterere hulp- en voorzorgs- middelen kregen van deze gangster-regering? Werk aan de winkel voor nieuwgierige wijsneuzen.
Maar opgepast, criminelen gaan niet uiit de weg voor een dode meer of minder..



Geen opmerkingen: