zondag 5 april 2020

5362- DIGITHALYS Hoe deze pandemie dekmantel is voor de verdere islamieing


VOOR GESCHRIJFSEL

*
De EUSSR dame Dunja Mijatovic in kwestie is in funcite van april 2018. Het is ’n soort annex-europeane uit Bosnië-Herzovinnia of zoiets en zij zal het dus eens goed zeggen. Dat haar land overwegend extreem islamitisch is, doet er even niet toe.
*
Nog minder doet het er toe, dat volgens de isalammerijn de islammerij BOVEN de Universele Rechten van de Mens staat.
Joera dus, voor deze EUSSR. Hoe vals kan een lens toch zijn. Als het aankiomt opde Drie G’s. God, Geld en Gat. En daar tgenoer staat dan het Christendim. Dom, dommer, domst.
Raad van Europa: Nederland moet migranten in detentie vrijlaten
*
Toegevoegd door JD
4 april 2020, 18:47
Dunja Mijatovic, de commissaris voor de mensenrechten van de Raad van Europa, eist dat de nationale regeringen van de Europese Unie migranten vrijlaten uit detentie en terug in de algemene bevolking als een coronavirus (COVID-19) preventiemaatregel.
Vorige week zei Mijatovic in een verklaring dat de EU-lidstaten “migranten zoveel mogelijk moeten vrijlaten”, aangezien “immigratiedetentiefaciliteiten over het algemeen slechte kansen bieden voor sociale afstand en andere maatregelen ter bescherming tegen covid-19-infectie voor migranten en personeel. ”

Mijatovic merkte ook op dat België, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk al migranten hadden vrijgelaten als gevolg van de pandemie.

Ze merkte op dat het vasthouden van migranten in detentiecentra alleen wettelijk is toegestaan ​​in het kader van mensenrechtenverdragen wanneer zeker is dat gedetineerden uiteindelijk naar hun vaderland zullen worden teruggestuurd.
Aangezien dat in veel gevallen niet meer mogelijk is gezien de reisbeperkingen die zijn opgelegd als gevolg van de pandemie, is detentie van migranten niet langer verdedigbaar op juridische gronden.
Lees verder bij de bron: voiceofeurope.com
 

NASCHRIFT
*
Voor alle tegenwoordigen die niet ziende blind zijn en voor zij die uiteindelijk deze zondvloed zullen overleven, deze boodschap.
De mens leeft niet van brood alleen.

 
 W



Geen opmerkingen: