maandag 13 april 2020

62 – NAGELTJES MASSA HYSTERIE LEIDT TOT DICTATUUR. GEVEN WE ONS DAAR WEL REKENSCHAO VAN

62 - NAGELTJES
*

Maandag 13 april 2020
*
MASSAHYSTERIE EN COVID-19
*
Geplaatst op 13/04/2020 door Lucky 9
*
Een persoon die besmet wordt door massahysterie is per definitie hysterisch en kan niet meer logisch nadenken. Hierdoor verkiest hij of zij de “pensée unique” van de massahysterie te verdedigen en elk kritisch argument dat de mantra van de massahysterie ontkracht of tegenspreekt wordt door hen afgedaan als onwaar zelfs al moet daarvoor de formele logica met de voeten getreden worden.
De persoon die besmet is met hysterie is dermate gehypnotiseerd dat hij enorm fanatiek is en er zelfs niet voor terug deinst om geweld te gebruiken om zijn eigen ongelijk kracht bij te zetten.
Er zijn in principe twee soorten van massahysterie. Een die spontaan ontstaat en nadien gerecupereerd wordt door een ideologie of mensen met een eigen politieke agenda.

Deze soort van massahysterie is in de loop van de geschiedenis van de mensheid waargenomen bij elke revolutie of opstand tegen het gezag van de voordien gevestigde orde. Dit was waarneembaar bij de Amerikaanse revolutie waarbij de Tea-party in Boston uitgroeide tot een gewapende opstand tegen de Engelse koning en zijn bezettingstroepen en vervolgens aanleiding gaf tot de formulering van de onafhankelijkheidsverklaring. Iets gelijkaardigs speelde zich dertien jaar later af in Frankrijk waar deze revolutie uitmondde in het schrikbewind en dictatuur van Robespierre.
Een tweede soort van massahysterie is die niet spontaan ontstaat maar kunstmatig opgewekt wordt door bepaalde politieke krachten met een fanatieke agenda. Dit kon men waarnemen tijdens de communistische opstand in Rusland, bij de machtsgreep van de nationaal-socialisten in Duitsland die hun antisemitisme ongebreideld in de praktijk brachten, bij het maoïsme in China en, kort geleden bij de klimaat-hysterie die een fictieve opwarming van het klimaat wou toeschrijven aan de productie van CO2 een totaal ongevaarlijk gas dat bovendien noodzakelijk is voor de groei van alle planten en bomen op onze planeet. Toen voldoende wetenschappelijke kritiek werd geformuleerd doofde deze massa-hysterie even snel uit als ze gekomen was. De politieke agenda van rood-groen door het opwekken van een massapsychose was mislukt.
En vandaag worden we allemaal geconfronteerd met een kunstmatig verwekte wereldwijde massahysterie rondom een griep-virus dat eerst Corona werd genoemd maar toen bleek dat dit een geregistreerde merknaam was van een bier door AB-Inbev gebrouwd in Mexico, door de Wereldgezondheidsorganisatie omgedoopt werd tot Covid-19.
Het is vanzelfsprekend dat iets wat kunstmatig opgewekt is van nature frauduleus is. Deze fraude is gemakkelijk waar te nemen door de vervalsingen van statistieken, het angstvallig verzwijgen van het bestaan van een efficiënt geneesmiddel tegen het virus, de censuur op kritische meningen op de sociale media. Om er maar enkele te noemen. Wie de creatie van deze massahysterie als eerste bedacht zal later uitgezocht worden door historici. Er zijn aanwijzingen in de richting van de communistische leider van de Wereldgezondheidsorganisatie, Tedros Adhanom Ghebreyesus, maar ook in de richting van machtige Europese leiders als de Fransman Macron en de Duitse Merkel. Ook voor de Belgische premier Wilmès kwam de massahysterie o wonder als een fantastisch geschenk uit de lucht vallen.
Bij middel van suggestie en de inductie van anticipatieve angst, dat is angst die vóórloopt op de feiten en waarvan de noodzaak door niets bewezen is, werd een minderheidsregering van ‘lopende zaken’ plots een regering met speciale volmachten niettegenstaande de totale onbekwaamheid van haar leden klaar en duidelijk bewezen is door de echte feiten, niet door vervalste statistieken en berichtgevingen.
De economische gevolgen van de onnodige en ondemocratische lockdown of sperperiode zijn gigantisch. Er weer zullen de Vlamingen als grootste netto-betaler dienen om de gigantische financiële put van de covid-19 hysterie te vullen.
Even ernstig zijn de mentale gevolgen voor hen die zich door deze massa-hysterie hebben laten leiden. Eens geïnfecteerd door een massa-hysterie verliest men alle weerbaarheid voor de volgende. Wat met de klimaathysterie niet gelukt is zal bij een groot niet zo intelligent deel van de bevolking blijven heersen in hun weerloze hersenen. Men kan die vanaf nu wijsmaken wat men wil. Bij voorbeeld dat België een democratie zou zijn. Of dat het voortbestaan van België noodzakelijk is voor de Vlamingen. Allemaal onwaar natuurlijk maar met de hulp van de hoofdstroom media en hun hypnotiserende staatspropaganda is de Belgische particratie de facto geruisloos een dictatuur geworden. Met geldboetes op verplaatsingen en heuse klik-lijnen.
Zo is naast de geringe impact op de lichamelijke gezondheid de massahysterie inzake covid-19 uitgegroeid tot een echte aanslag op de mentale gezondheid en ook op de vrijheid van miljoenen Vlamingen. Met de collaboratie van een handvol verraders en een totaal onbekwame regering die onder leiding van een Vlamingenhaatster volmachten misbruikt om het voor allochtoon gespuis nog gemakkelijker te maken de veiligheid van Vlamingen in het gedrang te brengen.

Wij worden niet meer door onze politici vertegenwoordigd. Erger nog allerlei experten van twijfelachtig allooi en eenzijdige media doen alsof ze aan de kant van het volk staan, maar in realiteit beperken ze onze vrijheid. De rede en het evenwicht is zoek. Velen zitten op dit moment al financieel aan de grond. De hete adem van een dictatuur is al duidelijk waarneembaar en zelfs de particratie werd buiten spel gezet. Het gebrek aan voorzienigheid van onze Belgische politici aan de macht komt nu grotesk aan het licht. Ze waren op totaal niets voorbereid.
Er is al enorm veel schade aangericht en het valt te vrezen dat de politieke elite ook uit deze crisis niets zal leren. De overheid gelooft niet in de wijsheid van de burger. Weinigen zeggen nog wat ze denken. Velen hebben het opgegeven. Leve de censuur en de indoctrinatie, die draaien op volle toeren! Zelf verantwoordelijkheid nemen en je lot niet door anderen laten bepalen wordt meer dan ooit noodzakelijk. In een democratie neem je je leven in eigen hand! Er is maar één reactie mogelijk: WIJ ZIJN HET VOLK! Scheer U weg, misdadig Belgisch politiek gespuis of hang aan de galg! Dit is een waarschuwing, het volk aanvaardt geen opgedrongen massahysterie.
image_pdfimage_print
Facebook - TwitterShare
Denk na ! Voor iemand anders in uw plaats denkt en handelt.
Geplaatst op 13/04/2020 door a. griffon
Hypothetisch geval:

Stel dat er moet beslist worden wie er moet gered worden, wie in het laatste intensive care bed mag en aan het laatste beademingstoestel ? :Je vader/moeder of grootvader/grootmoeder van 80 die gans hun leven hebben gewerkt. Die belastingen betaalden betaald en goed waren voor hun eigen volk : hun familie, vrienden en buren? Of een asielzoeker of een illegaal van 25 of 30 jaar die hier pas toekwam of werd binnengevlogen en nog nooit een cent belastingen betaalde. (en die ons volk wellicht zelfs veracht) ?

Wie zou u kiezen? Wie zouden de leidinggevende artsen en eventueel de rechters kiezen?

Wat staat er in de opgestelde protocols/richtlijnen die gestuurd aan de artsen? Wie hield de pen vast en wie stuurde de pen van diegenen die die richtlijnen schreef? En wat zou u er kunnen aan veranderen?

Het is nooit korter bij geweest dan nu. Denk er dus maar vlug over na, en zeker wanneer u morgen weer in het stemhokje staat.
Ja, ik weet het. Moeilijke en directe taal en vragen. Als u daar niet tegen kunt, dan verwijs ik naar de politici en de woordvoerders die iedere instelling heeft, en die graag wollig vertellen wat u wilt horen.
Vlaamse dokteres: “Oudere mensen worden sneller dan ooit opgegeven”
Koen De Nef: 6 dagen geleden Artsen woest om laksheid: ‘U bent gewaarschuwd’ Smet: ‘Rellen in Anderlecht is teken van vertrouwensbreuk’ © Belga
Een dokteres heeft in een Facebookbericht haar ervaring gedeeld van de afgelopen weken. Daarin benadrukt ze de harde realiteit bij oudere coronapatiënten. “Zij die opgroeiden in de nasleep van de oorlog, worden nu geofferd om alle overlevingskansen te geven aan zij die nooit oorlog kenden”, klinkt het.
Momenteel liggen er 1.257 mensen op intensieve zorg. Daarmee is nu iets meer dan de helft van de beschikbare ic-bedden (2.293) bezet. Er is dus nog een grote marge, al is dat voor een stuk te wijten aan het feit dat oudere coronapatiënten met weinig overlevingskansen snel worden opgegeven.
Andere geneeskunde
 Dat is althans de vaststelling van Leentje Janssen, dokteres in het Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk. In een Facebookbericht beschrijft ze de dubieuze gang van zaken. “Onze intensieve zorgen liggen ‘bijna’ vol. Er is nog marge. We doen het goed. En ik maak me stilletjes de bedenking over wat we hier vandaag wederom gedaan en gezien hebben. De enige reden waarom de intensieve zorgen niet vol liggen, is omdat we aan heel andere geneeskunde zijn gaan doen. Ouderen, van diverse medische achtergrond, die zich momenteel presenteren met een plots verslechterende toestand, worden sneller dan ooit afgewogen naar hun ‘waarde’, ‘prognose’, ‘benefit’ en ‘outcome’.”
Ouderen opofferen
 “Waar we vroeger onze gevorderde hoogstaande geneeskunde ten volle (en soms met de nodige therapeutische hardnekkigheid) botvierden om ook de meest kanslozen alle kansen te geven, wordt daar nu heel principieel een lijn getrokken. Hoewel iedereen slachtoffer is van deze crisis, zijn het toch vooral de ouderen die hier sneuvelen. Zij die opgroeiden in de nasleep van de oorlog, worden nu geofferd om alle overlevingskansen te geven aan zij die nooit oorlog kenden”, klinkt het.
NA GESCHRIJFSEL
*
Voor wie het nog niet wist: het is een hele eer om af en toe te kunnen terugvallen op deze collega’s om er een pint goed bloed op te doen.
Net als Guvaal, bekleden die, sinds het wegvallen van
Angeltjes, een ereplaats in mijn persoonlijke Galerij der Groten.
Enne, net als bij de betreurde Angeltjes, zitten we niet altijd op een en dezelfde golflengte. Maar dan is de schok der ideeën die telkens nieuw licht brengt.
En ja, ‘tt is waar: iedere wijze uil is ooit ’n uilskuiken geweest. Als we maar onszelf blijven.
mijnheer Tedros_Adhanom Ghebreyesus is niemand minder dan de Führer van de WHO, de zoveelste Grote Roerganger die niemand (buiten de partij-cenakels) ooit heeft gekozen.
Voor de gelegenheid, zonder tulband
     
 

Geen opmerkingen: