zondag 5 april 2020

118 - HET DAGELIJKS NIEUWS Wat nà Corona? Nieuwe Lente en Nieuw Geluid of komen eerst de Goedendas boven?

1201
118 - HET DAGELIJKS NIEUWS
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN
*
ZONDAG 5 APRIL 2020
*
Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie, voor de buikie, de borstie en de keelie
En dan… nog maar eens het belangrijkste. De rest… Over Rode Prioriteiten doen we er voortaan het zwijgen toe
NIENTE
*
Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..
*
WAT NÁ CORONA ?
 … Waar iedereen het zowat over eens geworden is, is dat dit België, zoals het nu bestaat, niet meer werkt…/…
Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie… - Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…

SPEAKERS CORNER

Ach beste lezer, waarom zogezegd ‘n verse omeletten maken met dezelfde soort verrotte eieren d.w.z. door dezelfde figuranten die al jaren in de marge staan aan te modderen? Na, of zelfs mèt Corona, dient er dringend een Nieuwe Lente en een Nieuw Geluid te komen.
Al zal dat ‘Nieuw Geluid’ noodzakelijkerwijze gebaseerd diene te zijn op de tonen van ‘Ze zulle hem niet temmen’’
A bon entendeur demi mot suffiet.
*
Als kiespotloden niet kunnen, dan maar de Goedendags bovenhalen, zeker ?11 Juli eerstkomend, bijvoorbeeld, de Dag die de Heer welgevallig is…
*
Laat-avond-journaal van de dag voordien
ZATERDAG 4 APRIL 2020
Statistieken (zonder de Vlaamse WZC): +140 gestorv. (1.283); +503 CP (5.678); 1.245 IC; en reeds 3.247 verlieten het AZ. Alles geschat naar VRT-normen. Zonder onderscheid tussen Eigen volk en onnutte meeëters
-
Op Spoed is men bezorgd daar men de gewone patiënten niet meer binnenkrijgt; mensen zijn angstig om besmet te worden daar met het virus, maar dat is ongegrond. Er zijn 2 toegangen bij Spoed: voor normale patiënten en voor besmetten. Ze vrezen dat er meer sterfgevallen zullen zijn door hartfalen bijvoorbeeld. Omdat mensen te lang wachten om een Arts te raadplegen.
Nu zijn er 20.000 testkits voor rusthuizen: 11.000 voor Vlaanderen. Dinsdag gaat men daarmee starten. Waarom nog wachten??
Veel controle op weg ‘naar zee’. Op de E40 in Jabbeke werden 220 wagens gecontroleerd en daarvan kregen er 21 een PV: da’s 10%.
Het Middelheimpark in Antwerpen was zeer druk: ook daar werd men beboet als men met de auto kwam.
Een geslaagd weekend voor de slagers (BBQ) en voor de open tuincentra door het mooie weer.
USA: het centrum voor ziektebestrijding geeft de raad om mondmaskers op te zetten, maar dat is een advies. En dit gaat in tegen het advies van de Wereldgezondheid centrum. Wat voor de Rode VRT zeer belangrijk is.
Zo zegt Trump er geen te dragen!
100.000 gestorvenen waarvan de ½ in NY. Daar is zelfs geen plaats meer voor de doden. Noch in de crematoria, noch op de kerkhoven, noch bij begrafenisondernemers…
In China was het vandaag een dag van Nationale Rouw voor al de doden van de epidemie.
Een Belgisch militair vliegtuig zal 200 personen terug halen uit Peru. Een studente zit er vast in een soort hospice. Ze mag niet buiten, terwijl er al andere terug naar huis zijn. Nu roept ze de hulp in van de Belg. Regering. Want ze zitten daar zo dicht op elkaar en verschillende zijn reeds besmet.
*
In Ecuador liggen de doden zomaar op straat, of in een plastic zak, of doodskist.
In Gr.Britt. is een kind van 5 jaar gestorven door het virus.
In totaal zijn er reeds meer dan 4.000 doden. De boodschap van de regering is dan ook: ‘Stay at home, please!’
Labour heeft een nieuwe leider: Sir Keir Starmes volgt Corbyn op die een historische verkiezingsnederlaag haalde laatst. Hoera, de VRT-vriendjes zullen weer ’n beetje uit de doden opstaan.
Bij ons zijn de regels strenger geworden bij: 1ste Huwelijken: nog enkel het koppel en de getuigen mogen aanwezig zijn samen met een schepen + assistent; ten 2de bij begrafenissen mogen er maximum 15 personen aanwezig zijn en de afstand moet gegarandeerd blijven.
Er komt extra geld voor de bedrijven die werken met dienstencheques + diegene die nog aan het werk zijn (vooral poetsen) krijgen beschermend materiaal.
Dit weekend moeten we de huismussen tellen. Er zijn er steeds minder, daar die mussen graag onder pannen of spouwen hun nest maken. Maar tegenwoordig is die kans steeds kleiner dat het nog kan met de huidige bouwnormen. En natuurlijk mogen we de pesticiden niet vergeten en evenmin de sperwer!
Vandaag was het normaal de dag voor de wielertoeristen nl de Ronde van Vlaanderen voor hen. Maar op de Koppenberg of de Muur van Geraardsbergen was er maar om het kwartiertje iemand te zien. Normaal: 16.000 deelnemers.
En bij de wielerploegen zelf moeten ze inleveren en worden er ontslagen.
Idem dito hetzelfde bij de voetbalclubs: men plaats ze op technische werkloosheid zoals bij Cercle Brugge.
FINITO
*
DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

Niet vergeten
Sedert 1990, d.i. al 30 jaar, worden we bedot (de Taqyilla, weet U nog) over het feit, dat volgens de islammerij, deze waan-idee BOVEN de Rechten van de MENS staat.
Eerst moest de wereld bijna vergaan (Corona) door de Gele Pest uit her Rode Communistische Cadaver Spleetogenland, voor we dat mochten ontdekken.
**
*
Dat van ons, zij die het overleven daar toch AUB de nodige lessen uit trekken.
Hudson baai
Op voorgaand stukje kon U lezen over NY en over daar voor anker liggend gigantisch hospitaalschip. Gigantisch, zelfs naar Amerikaanse maatstaven.
Stel U even voor: van de voet van het Vrijheidsbeeld daar, eigen militairen die de eigen mensen moeten komen redden…

Twee simpele uitgangspunten. Er wordt ons al 30 jaar (stilzwijgend) ingehamerd dat de islammerij BOVEN de Mensenrechten staat en Amerika wordt in eigen huis bedreigd en… net zoals wij allemaal, bespuwd.
Er is dus dringend niet één Neurenberg Tribunaal nodig, maar twee. En daar zijn de twee OKW’s van deze EUSSR perfect voor gepland. Broeck/Strass, met de broek uit in het gras.
Akte van Beschuldiging. Poging tot uitroeiing van onze Beschaving.
Gevorderde Strafmaat.Levenslange verbanning met zonder middelen van bestaan naar de verst mogelijke moslimlanden.
Kunnen die best deel uitmaken van de zwaar met pantsers beveiligde ‘retour-voettochten’ wèg uit onze Westerse Beschaving voor elk individu dat er niet thuishoort..
De straf namelijk moet menselijk blijven en zeker in de Geschil misboeken niet aangemerkt kunnen worden als Oog om Oog, en Tand om Tand.
En zo krijgt ons Maggie op wereldschaal dan toch nog gelijk. Elk blijft in zijn kot.
In deze hoop en deze liefde wil ik leven en serven

Mussen tellen bij het begin van de Goede Week….
Hoe diep kan een Volk in de modder van het nieuwerwetse Rode Globalisme geduwd worden!!??? Maar ondertussen dienen we wel te weten, dat voor de vele horden nieuwe nutteloze meeëters, de tijd van het Rammen van Madammen weer is aangebroken. Pasen op 12 dezer, ja ja, maar op 23 dezer is het Soumission Day. De islammerij namelijk staat hemelhoog boven de Universele Rechten van de Mens.
Memento homo, dat ge van stof en as zijt en tot stof en as zult wederkeren. Om dan als mussen verder te leven?

 
*
**
*

Geen opmerkingen: