dinsdag 21 april 2020

134 - HET DAGELIJKS NIEUWS DRIE VAN DE VIERRUITERS VAN DE AOIOCALYPS IN VOLLE LENTE

134 - HET DAGELIJKS NIEUWS
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN
*
Dinsdag 21 april 2020

*
Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie, voor de buikie, de borstie en de keelie
En dan… nog maar eens het belangrijkste. De rest… Over Rode Prioriteiten doen we er voortaan het zwijgen toe
NIENTE
Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..
*
GO Waanzin
 …stond er zowat een week geleden ergens een klein berichtje in onze media van een schip van een Duitse ngo die 150 ‘geredde’ vluchtelingen aan boord had en al twee weken vruchteloos trachtte die ergens in een Europese Middellandse Zeehaven kwijt te raken…/…
-
…. Op een persconferentie eind vorige week verklaarde Donald Trump dat er in de States minder corona besmettingen waren dan in vele landen van West-Europa…./…Op de tabel die the Donald erbij liet zien stond België zelfs op de eerste plaats met wat betreft de aantallen als percentage van de bevolking...
Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie van de hand van de Meester. Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…
*
 SPEAKERS CORNER
 Twee keer de nagel op kop, zou onze Jan Nagelmakers zeggen.
Het is erg, allemaal zeer erg. CCP-Pandemie, sjoemelen op zee met mensenlevens, maar het ergste moet og komrn. Zowel de USA als de Arabische Wereld staan onder NUL met de prijs van de pietrol, hun hartenbloed. Met daar boven op, de ‘negatieve rente’. Wat neerkomt op een levende, die te dood is om winstgeven de zaken mee te doen.
Enfin, een soort van Hades eigenlijk… met éénrichhtingsverkeer.
Da’s drash, donder en bliksem uit dezelfde hoek, vlak boven onze domme kop. Geen spake zei ons Ma, d       at het ddeze keer overwaait. Ze zit daar, en ze moet er uit, die vlaag. Als er daaraan, ook maar één klein lichtpuntje zou zitten, moet dat volgens onze Staatszenders een zegen zijn tegen al die droogte: de regen.
Dus eerst veel Boem-Boem, en pas veel later gevolgd door de Bla-Bla over Vrede..
-
Kijk, ieder levensmissie wordt dus minstens verdubbeld. Oppassen voor dat dodelijk virus maar tezelfdertijd de kop intrekken voor alles war er verder nog zou uit de kunnen vallen.
Benieuwd wat voor een tabel den Donald nu uit zijn hoge hoed zal (dienen te) toveren. Als die maar met zijn poten van die fatale knoppen af kan blijven…
-
Denk ik ineens weer aan ons lief klein stiefmederke Numero Duo, God hebbe aar brave ziel. Da zal wel. Da Belziekske van ons, da’s toch ‘n goe landeke, hé, zei ze verteerd. Iedere keer dar ze haar “coupons” had opgehaald.
Yes indeed, it is. Zo lang het niet nog eens plat gebombardeerd wordt. Nooit geen twee zonder drie… Overleeft ge de Winter en dat griepke, en dan ineens valt het licht uit. Geen stroom meer. Want zonder pietrol, is de wereld naar de maan. Aardgas uit Absurdistan ten spijt.
-
Zou Ecolo dan toch nog…. Ja, dan staan wee vellig, nog maar eens an de goede kant van de Geschiedenis. En dan ga ik, voor de goede intenties van ons Alma Atchie, te voet en op mijjn blote knieën naar Ons Lief Vrouwke van Scherpenheuvel. Om er ’n pinte te pakken.
À la Vostra!

Laat-avond-journaal van de dag voordien
*
Als er al Nieuws zou zijn, zit het ondergesneeuwdeonder de propagandiscushe leugentaal
*
FINITO

DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

Ha, ‘k was het bijna vergeten. Zijn al die Eindes der Tijden op komst, het grote voordeel ervan zal zijn, dat de omvolking daarmee dan ook ophoudt. Diene Diuitse NGO-ër kan dan voor altijd, als ee,n soort Vliegende Hollander, uitwijken naar de Bermuda Driehoek. Daar varen nog andere spookschepen rond.
De Vier Ruiters van de Apocalyps? Drie zijn er al gemeld. De 4de, de hongersnood schreef ik hier al bijna twee maand gelden.
En dat, met al dat mooi lenteweer dat nu al dagen aanhoudt:. Is haast niet te geloven. God, en dus de Mens, is eeuwig. Het Communisme is dat niet.
Onze Nero is, na een laatste likje, deze nacht naar den hondenhemel. En geloof me, dat doet iets met ne mens.


 

Geen opmerkingen: