donderdag 30 april 2020

143 - HET DAGELIJKS BROOD DE DOODGEBOREN STAAT NA ABORTUS EN AMMEN MET ZONDER BALLEN

143 - HET DAGELIJKS BROOD
  
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN
*
Donderdag 30 april 2020

*
DE MORGENSTOND
HEEFT GOUD IN DE MOND
*
Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..
*
Le Franc Borain
 …(de man) uit Boussu-Bois….
Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie van de hand van de Meester. Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…
*
SPEAKERS CORNER
 En dan weet U dat het over diene Boucez-à-la-Reine gaat van de Mouvement Reformateur.
Daarmee is dan ook alles gezegd, uitgenomen dat die nog altijd geen meeloper heeft aan Vlaamse zijde. Waarmee ik maar wil zeggen, dat de beste ‘postjes’ dus al bezet zijn. La Belziek à Papa dus.
Well, let it be. Wat zijn moet dat zal zo zijn. Maar dan zonder ons.
Als de Vlaamse partijen als één man weigeren mee te regeren, dan is den Belziek van zij die regeren. Niet alleen deze vaststelling is van belang maar ook het feit dat die 3 minuten nadien al failliet zal zijn.
Mein Liebchen, was willst Du noch mehr?Dit apenland van tafel geveegd met de handen in de broekzakken. A.h.w. een keizersnede zonder boreling.
*
IK PROBER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAVINISME
ALS ER AL IETS IETS MELDENSWAARD ZOU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHSHE LEUGENTAAL
*
DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL
Ben dus toch wel weer bezweken, om op deze blog te doen alsof het Apenland van Mark Eyskens al lang niet meer bestond. Zal voortaan beter uit mijn doppen kijken.
-
Het probleem is dan wel dat die eigen doppen nog altijd afgetopt blijven door diezelfde vreemde Overheid. Een voorsmaakje van wat ons te wachten staat, moesten onze eigen Voormannen de ballen niet hebben om het einde van onze slavernij niet te te bevechten.
De partij? Welke Partij? Mannen met ballen aan hun lijf hebben wel vanzelf een partij. Of soms niet? Maar dan zijn het dus toch Mietjes?
*


 

Geen opmerkingen: