zaterdag 25 april 2020

138 - HET DAGELIJKS NIEUWS NOOIT MET DE BIJBEL ONDER DE ARM OP STRAAT KOMEN. GOEDE RAAD VAN TANTE KAAT

138- HET DAGELIJKS NIEUWS
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN
*
Zaterdag 25 april 2020
Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie, voor de buikie, de borstie en de keelie
En dan… nog maar eens het belangrijkste. De rest… Over Rode Prioriteiten doen we er voortaan het zwijgen toe
NIENTE
Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..
*
Ramadan in tijden van corona
Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie van de hand van de Meester. Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…

SPEAKERS CORNER
Echt opmerkelijk wat Guvaal hier schrijft. Het staat er niet alleen zodanig klaar en duidelijk maar daarenboven op een voorkomende mensvriendelijke manier. Heel anders dan dat er om het varken waarvan ik spreek, inderdaad twee dodelijke tangen passen: de veel oudere ingevoerde islammerij en de meer recente Rode Barbarij.
En in die hele varkenshouderij speelt t Belziekse van ons een leiding geevende hoofdrol. Sedert 1789: invasie na invasie na invasie. ’t Hee gene naam. En d’er komt geen end aan. Tenzij…
Niets anders dan de dodelijke Chinese pandemie. Met altijd dezelfde diagnose van altijd dezelfde tientallen experten. De situatie is ernsitg en er moet dringend iets aan worden gedaan. Maar zowel de middelen als de daadkracht ontbreken.
-
Neen, eigenlijk is dat niet juist. Zowel middelen als daadlracht zijn aanwezig. Maar ofwel zijn die voorbehouden aan de vriendjes, ofwel wordt er voor de rest eindeloos over gepalaverd tot de heisa wat is overgewaaid. Het is dus wachten, niet op ÉÉN maar op VIER MEI. En dan doen we voort met wat nog rest en overschiet van de bevolking.
Dat heet dab ‘Goed Bestuur’ en is te verifiëren op de afbeelding uit De Tijd hier helemaal boven rechts.
*
Laat-avond-journaal van de dag voordien
Als er al Nieuws zou zijn, zit het ondergesneeuwdeonder de propagandiscushe leugentaal
*
FINITO
DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL
Dat opgesloten zijn begint te wegen. Al kom ikzelf per dag nog vele uren tekort. Die lees-handicao, daar moet ne mens echt leren mee leven. Maar je wordt er zo moe van. Al dat gezaag, want niemand krijgt wat hij vraagt. Zelfs geen mondmaskers ‘Made in China’. Ons Maggie was er niet op voorzien.
Met de Bijbel onder de arm op straat komen, zegt U? Da ziede van hier. Ontsnapt ge aan de flikken of aan het virus, thuis komen met een mes in Uwen buk is ook niet alles. Want pas op: de islammers rond U zijn, door al dat vasten en vleesderven? binst de dag hypernerveus. En dan zijn wij weer ineens allemaal ‘Ongelovige Honden’ rijp voor de slacht.



 

Geen opmerkingen: