zaterdag 18 april 2020

131 - HET DAGELIJKS NIEUWS ELK FIJN APENLAND VERDINET WEL TOT 24 FIN E REGERINGEN. ZO KAN DE SCHULD GEMAKKELIJK TOT TWEE JAAR TOE OP ELKAAR VERSCHOVZEN WORDEN

131 - HET DAGELIJKS NIEUWS
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN
*
Zaterdag 18 april 2020
Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie, voor de buikie, de borstie en de keelie
En dan… nog maar eens het belangrijkste. De rest… Over Rode Prioriteiten doen we er voortaan het zwijgen toe
*
NIENTE
Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..
*
DE NATIONALE ONVEILIGHEIDSRAAD

… nationale veiligheidsraad van woensdag is een beschamende vertoning geworden…./… En dat gebeurt dan door een comité samengesteld uit onze eerste vrouwelijke premier en vijf (5!) minister-presidenten…/..
Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie van de hand van de Meester. Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…
         SPEAKERS CORNER
 Vijf excellente Excellenties, allez, da valt nog best mee. De voertaal zal wel die van Marianne zijn geweest. Vandaar. Veel geblaat en geen grammetje wol.
O, U vraagt naar het aantal cabinettards, diensthoofden, secrettarissen, enz, die daarbij betrokken worden?
Da’s gewoon een vraag ingegeven door insubordinatie. Ondermijning van het Gezag. Het vaderland is in nood en dus moet iedereen met de billen bloot. Vrouwelijk schoon eerst en mest….
En ja, het is allemaal begonnen met het Duivels Pact (Marrakesh). Regering Sjieke Sjarel valt, maar de Vlamingen worden, net als Mateo Salvina in Italië, koud bij den bok gezet. Geen Nieuwe Verkiezingen zoals in de Grondwet voorzien, maar gekonkelfoes à la Sofia Loren. Borst vooruit, buik ingetrokken, of zijde gij geen soldaat-milicien geweest onder het commando van ’n dikke sergeant-majoor?
*
Laat-avond-journaal van de dag voordien
Als er al Nieuws zou zijn, zit het ondergesneeuwdeonder de propagandiscushe leugentaal
FINITO
*
DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL
Ja, en dan moet er mij toch nog iets van het hart. Die ‘Deel Regering’ van ons, bijeen geklutst op het Hoogste Niveau, lijk kiekens verzameld in een bijgebouwtje. Geen ‘Halfrond’, met verheven ‘Spreekgestoelte’,
krioelend van in livrei geklede ‘Kamerdienaars’ maar een verhoogje met zandsrenen boten venster-dorpelss als achtergrond. Ja, ja doa me wel, want Sjieke Sjarel gaat ondertussen, zonder accood, mozsemens aleen naar NY. Om daar aan de goede kant van de Geschiedenis te staan. Door zowle Gods Werk als de Natuur te verbeteren richting een tweede Toren van Babel. Wat hem en zijn partijtje geen windeieren heeft opgeleverd. Verre van. ’n Extra dikke pree, 50 man personeel + 5 gepantserde limousines met chauffeur. Judas verdiende daaraan heel wat minder. Maar, noblesse oblige, sais-tu?
Waar het genie daarenboven de tijd haalt om ook thuis nog kindjes te maken, de duivel mag het weten want zelf weet hij het niet. ’t Zal wel aan de wind liggen, zeker? Want die dient ook om Groene Stroom te maken die er niet is.
In laatste instantie nog dit berichtje ontvangen van Brussels vrienden..
Beste vrienden, Vlamingen en Anderen… corona werkt niet alleen op de longen maar ook op het brein. Dat is de voorzichtige conclusie die we moeten trekken na het communiqué dat minister van Buitenlandse Zaken Philippe Goffin(MR) gisteren-avond uitstuurde.
Zonder dat de bevolking hiervan op de hoogte was heeft onze minister van Buitenlandse Zaken een deal gesloten met Marokko die zegt dat Marokkanen met een dubbel paspoort zich niet moeten houden aan het geldende reisverbod in Marokko, noch het geldende reisverbod in België.
Terwijl het alle Belgen verboden is niet-essentiële verplaatsingen te maken, mogen Marokkanen de komende dagen massaal vanuit Marokko naar België reizen.                Reeds meer dan 1500 Marokkanen hebben aangegeven de komende dagen naar België te willen komen. De reden waarom deze Marokkanen naar België mogen reizen staat gedefinieerd als ‘sociale reden‘. Durf dus als Vlaming vooral niet naar Uw tweede woonst aan de kust gaan, of durf niet naar Uw vriendin in Nederland rijden… het kost U 250 euro boete, direct te betalen.
Maar als U Marokkaan bent en van Marokko komt, is er geen enkel probleem. U mag naar Uw tweede woning in België reizen, Uw vrienden in België bezoeken, U doet maar…            Voordat U ons beschuldigt van een zekere vooringenomenheid… we citeren gewoon het officiële communiqué van Uw minister van Buitenlandse Zaken Philippe Goffin(MR) dd 13 april 2020.
**



 

Geen opmerkingen: