zondag 26 april 2020

139 HET DAGELIJKS BROOD VERANDERING VAN SPIJS VERCHERPT DE EETLUST EN LIEVER BROOD AN AFVALWATER

139 HET DAGELIJKS BROOD
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN
*
Zondag 26 april 2020

*
DE MORGENSTOND
HEEFT GOUD IN DE MOND
*
Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..
*
De Nationale Verwarringsraad

… Verwarring troef…./…Zij (Sophie)
zelf hoopt straks over een volwaardige regering te kunnen beschikken, maar de kans dat zij zo’n echte regering zal leiden blijft klein. Haar clubje heeft volmachten tot september, maar in juni zal er al een eerste evaluatie zijn en niets laat vermoeden dat men met de huidige groep zal verder boeren…/…
Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie van de hand van de Meester. Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…
 SPEAKERS CORNER
Is dat nu Bouché of Bouclé: peu importe. De Vuilgheidsraad heeft zijn onnut nu officieel bewezen. Vooral daar Sjieke Sjarel, van dezelfde Blauwe Eedgenootschap als Euro Nazi Führer helemaalniets heeft gedaan. Aan hem kan het dus niet liggen dat het Blauwe Luchtschip straks een buiklanding zal maken.
Heeft U al nagedacht, dat dit apenland geregeerd wordt door een paar partijes, die elk afzonderlijk zo goed als onder de kiesdrempel verdwijnen.
Conclusie?
Die zal niet uit de lucht komen vallen, alhoewel de zomer daar al hangt er nu eens, tussen al die heldere sterrennachten, ook maar eentje kon tussen zitten met de nodige daadkracht, is de vuiligheid in een wip verdwenen.
Laat dus wat logisch is, logisch blijven. Naarmate deze pandemie zichzelf oplost, gebeurt er met di apenland net hetzelfde. Enig verschil: virussen kunnen niet gestraft worden, criùinelen wal.
IK PROBER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAVINISME
ALS ER AL IETS IETS MELDENSWAARD ZOU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHSHE LEUGENTAAL
*
*
DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL
*
Zeer plaatsekijk berichtje. We zien hier, wordt mij verteld, haast op ooghoogte en zo goed als binnen handbereik 24 uren per dag om het halfuur lege treinstellen voorbij denderen. De lijn Kotrijk-Gent. Druk. Druk. Maart leeg. Is al zo sedert het begin van de lock-in. Ze worden steeds langer en steeds leger. Bewijs van goed bestuur?
Ietwat lager loopt daaronder de express-weg. Maar het ‘express’ daarvan is WEG. Wegens goed bestuur; wordt 20 keer per dag omgeroepn.
Gevolg; benadrukking van de raanhoudendheid van onze verlatenheid. Er zit een bepaalde logica in al deze dingen. De logica van de woestijn in voorbereiding van de onderwerping aan de nieuwe woestijnbewoners die ons hier komen vervangen.
-
Maar waarde volksgenoten, Vlamingen: calamiteiten zijn toch opportuniteiten. Wat houdt onze Leiders tegen om die met beide handen aan te pakken?
Bouclez la guelle, Bouchez en kruip in Uw kot. Om er nooit meer uit te komen.



Geen opmerkingen: