dinsdag 7 april 2020

59 – E.J. BRON DEZE EUSSR COMMUNCICEERT MARINE LA PLUME MET DE VLAD MOET AAN DESCHANDEPLAAL


59 – E.J. BRON
Dinsdag 7 april 2020
*
MARINE LE PEN: “DE EU WAS NIET EFFECTIEF, ZE WAS ZELFS SCHADELIJK”
*
*
Marine Le Pen (foto), partijvoorzitter van het Franse Rassemblement National (voorheen Front National) heeft de EU beschuldigd van ineffectiviteit bij de bestrijding van de corona-pandemie.
“De Europese Unie was niet effectief, ze was zelfs schadelijk”, zei ze in een gesprek met het Russische nieuwsplatform RIA-Novosti in Parijs.
Duits - Zuerst
Zij zou er op 29 januari nog toe hebben opgeroepen de nationale grenzen te sluiten. De EU daarentegen zou steeds opnieuw geaarzeld en uiteindelijk de beslissing te laat genomen hebben. “De voor de bestrijding van epidemieën verantwoordelijke EU-structuren waren niet effectief, het Europese Centrum ter voorkoming en bestrijding van infecties mislukte”, bekritiseerde Le Pen.
“Nu is de Europese Unie aangewezen op hulpleveringen uit China. In Europa is aan alles gebrek. Europa is op dit moment volledig afhankelijk van grote figuren zoals China. Deze crisis heeft de ernstige zwakheid van de EU aan het licht gebracht”, benadrukte aij.
       
NASCJRIFT
*
Die lieve Marine La Plume zegt het vederlicht; deze EUSSR voldeed niett.
Neen m’n beste Nationalistische Frontster. Deze EUSSR heeft alleen laten zien, dat ze… tot niets dient. Tenzij om de desaste
Reuze toestand nog desastreueer te maken. En er goed voor betaald worden. Sjiekle Sjarel oa. met een (SDtaf’ van 50 mede-slapers en een v:oot van maar liefst VIJF gepantserde limosiones ù!t chauffeur ter zijner beschikking.
Dat alles om iiotte leggen, dat ja, dat ze het ook niet wisten. Mais, la prohaine fois, sais-tu, on les aura, les Boches.
Neen het ‘J’accuse’ van Emile Zola helpy jier geen lievemoederen aan. Een yweede Neurenberg is het enige dat helpt. Met, in de Rechterstoel, her duo Trump-Poetin, dat voordien op de Bijbel gezworen heeft onze Westersere Beschaving te redden.
 





Geen opmerkingen: