zondag 29 maart 2020

111 - HET DAGELIJKS NIEUWS De Coburger Corona putsch – Rome eenzaam en verlaten – kerkdiensten voor doodskisten – de Chinese Rode Communistisch cadaver discipline

1800
  111 - HET DAGELIJKS NIEUWS
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN
*
Zondag 29 maart 2020
*
 
*
En dan… nog maar eens het belangrijkste. De rest… Over Rode Prioriteiten doen we er voortaan het zwijgen toe
  
16 u (Gisteren)
Toeristische Sector t.o.v. het ophok-bevel; één grote bloedplas. – reeds 20 miljard Euro totaal verlies in de economische sector = dubbel zoveel als de ruïne van 2008 – 353 nieuwe sterfgevallen in Coburgia – Is ook erger aan het worden in Ned… Maar ’t kan altijd nog erger…
Gisteren 18 uur
Reis-Agentschappen, nà al hun voorjaars-voorbereidingen, zijn de wanhoop nabij - Reeds, in afwachting van hele reeksen faillissementen, € 750 mio verlies in de sector. Met de VRT-klak daarnaar geslagen? – Campings blijven gesloten – 2de verblijven staan te verkommeren… Inbraken???
Frankrijk. Daar raken de ziekenhuizen overvol.
Bij ons (voorlopig) reeds 353 doden .

*
In Italië zagen we, in een landelijk leeg geruimd kerkgebouw, tot in elk hoekje gevuld met uniforme simpele doodskisten, de eenzame Pastoor... ‘de begrafenis-ceremonie leiden’… Legervoertuigen stonden in colonnes klaar om daarna het vrachtje af te voeren…
Arm Italia. Het Land waar de Comedia dell’ Arte ooit werd uitgevonden.
**
In paradisum deducant te angeli….
*
Zomertijd pas dit weekeind. Sorry. Weer eens te slim zijn geweest. Dit toch wel dwaas systeem om zogezegd energie te besparen, dateert reeds van 1977 en de wereld geraakt er maar niet aan uit om dit-al-dan-niet terug af te schaffen.
Vandaag 07.30uur
Nog (schatting) minstens 20 à 100.000 landgenoten zitten vast in het buitenland . Voornamelijk Aust & N. Zeeland – G.Br. & Spanje: nog meer en vooral afdwingbare maatregelen -- F’k ‘ouderen( in WZC mogen ‘er niet meer uit‘… Liggen zwijgen en sterven. Op z’n honds.
Vandaag 08 u
Eerste Communie Vieringen ??? --
Over naar ’t échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..
*
De corona putsch
*
…Volgens hem (Rik Van Cauwelaert) hoefde de Kamer van Volksvertegenwoordigers de wetgevende macht niet over te dragen aan de rampregering van Wilmès. De bestaande noodregering kon de beperking van de bewegingsvrijheid, de sluiting van handelszaken en het verbieden van massabijeenkomsten ook zonder die volmachten gewoon uitvoeren…/… door de francofonen nog steeds ongrondwettelijk ‘la Fédération Wallonie/Bruxelles’ genoemd…./… zelf initiatieven nemen om in de diverse landsgedeelten verschillende wetten te maken…/…
Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie… - Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…

SPEAKERS CORNER

M.a.w. de Blauwe” flut-regering Wilmès is noch min noch meer een RODE STAATSGREEP op kosten van het sterfhuis?
Naar ouder gewoonte echter duwt Rood altijd iemand anders naar voor om… de ballen te keren. Kan niet zelf meteen de mooie Sofia Loren en.. klaar komt Kees.
De Roden kunnen dan, lijk na de Val van Het Derde Rijk, dapper meehelpen om … hun eigen kwaad uit de wereld te helpen.
Hendrik Deman Führer der Belgische Socialistische Partij BSP: kom nu toch eindelijk eens zeggen, dat ik gelijk heb, of gelijk….
Rood licht en is geen Groen licht!!!
Laat-avond-journaal van de dag voordien
*
Za 28 maart 2020*
Vanavond eindelijk geen politiekers meer gezien op TV!!!
-
De Politie, die vaak bespuwd wordt door ‘Jongeren’, controleert steeds grondiger of de (laattijdige) Maggie-Maatregels nagevolgd worden. Aan De Kust gebeurt het zelfs met drones met warmtecamera, zodat er gezien kan worden of o.a. sta-caravans bewoond zijn! Op de invalswegen naar Zee, merkt men nog steeds Nederlanders en Duitsers op. Deze mogen na betaling terugkeren naar ‘zu Hause’.
Anderzijds merkt men via tele-data dat de verplaatsingen buiten de eigen gemeente met naar schatting 54% gedaald is.
In parken en bossen is het nu veel rustiger dan vorige week.
Vele Huisartsen sluiten als het ware hun praktijk en proberen zoveel mogelijk op te lossen via de telefoon. Medicatie kunnen ze direct doormailen naar de gewenste Apotheek.
Die Artsen maken in eerste selectie aan de hand van een telefonisch gesprek. Indien een consultatie wèl nodig blijkt, gebeurt dat dan in een soort Gemeentelijke triage-post met afwisselende dokters (meestal naast een AZ) die dan volledig beschermd zijn. Deze stellen de diagnose en meestal kunnen de patiënten naar huis terug met de nodige medicatie, en indien nodig, worden ze doorgestuurd naar de Spoed.
Op die manier is men daar niet.. overspoeld.
Want er is nog altijd een acuut probleem met MONDMASKERS. Vandaag zouden er terug 44.000 met ’t vliegtuig dat non-stopvloog, aangekomen zijn vanuit dat lieve China. Maar dat is de spreekwoordelijke druppel op ’n hete plaat voor onze bevolking van meer dan 11 miljoen inwoners.
In het UZBr. scant men de longen van alle mensen die opgenomen worden.
Toestand CP: +64 doden waaronder een 30j! (353); +575 in AZ (3717); en 789 op IC.
Nu blijkt dat de kracht van de epidemie wat afneemt, maar die stijgt toch nog altijd, zij het in trager tempo..
Vandaag dus het effect van de maatregelen die 14d geleden genomen werden.
Wetenschappers denken dat binnen 10 à 14d de piek zal bereikt zijn!
Nu zijn er eindelijk Chinese producten om te testen. Die zijn er ondertussen ook beter op geworden.
In China zelf werden veel meer testen gedaan dan hier ooit het geval zal zijn. Leve dus de Rode Leiders der Spleetogen met hun cadaver-discipline. Om jaloers op te worden?
USA: Natuurlijk zijn ook daar zeer dramatische toestanden. De VRT kan er niet over zwijgen. Meer dan 100.000 besmettingen. in NY alleen al 44.000. Ruw geschat.
In New Orleans is de uitbraak van het virus begonnen na Mardi Gras. Dat is, zoals U weet, een van oorsprong Christelijk Feest. Komt echterlijk NIET voor in Rode Gebieden. Dan waren er weeral grote feesten en het volk kwam van overal in de VS en van over de ganse wereld. Kunnen de spleetogen toch niets aan doen !
Voor de economie heeft Trump dan wel weer 2.2 biljoen dollar = 2.200.000.000.000 dollar uit getrokken. Want volgens de VRT weleens waar een aanzienlijk bedrag is – om van te duizelen – maar het is bijlange niet genoeg. De Rats zouden beter gedaan hebben. Want zoals alle Rats ter wereld, is smijten met andermans geld, hun liefste bezigheid. Zie Wilmès & Magnjette.
-
Spanje: +832 doden in 24u!
Italia: +889 doden in 24u (totaal 10.023)
In het Italiaanse Noorden zijn er massa-begrafenissen op … industriële schaal!!

A2
*
Van – op veilige afstand - onze Reporter ter plaatse. De Priester, op zijn eentje, gaat de H.Mis voor in een lege Kerk die gevuld is met lijkkisten (stoelen banken zijn weggehaald!) zonder enige bloed- of-aanverwant!
De Pastoor zegt: “Triestig voor de overledenen om zo naakt en zo alleen te sterven. Ze hebben niemand gezien in het ziekenhuis van verwanten, niks gehoord, niet gepraat of geknuffeld.” En voor de families is het ook héél zwaar op een dergelijke manier iemand te moeten afgeven!
Na die ‘kille’ begrafenis worden met een vorkheftruck de kisten in leger-camions gestapeld, en deze rijden dan in colonne naar een begraafplaats, en als deze al vol liggen, gaan ze dan maar ergens anders deze d...

 
*
Zoals reeds vermeld heeft de Paus het “Urbi e Orbi” uitgesproken op een leeg St. Pietersplein in Rome eergisteren: de zegen over de stad en de wereld.
In Spanje mogen slechts 2 familieleden een begrafenis bijwonen. Spanje is altijd al mild geweest voor zijn doden..
In Barcelona zijn de ambulanciers ‘kapot gereden’: uren aan een stuk op en af om mensen te helpen. Verschillende jonge mensen (30 – 40j) zijn daar al gestorven.
-
In GB zijn er reeds meer dan 1.000 doden. Op één dag +269 sinds gisteren. De meesten wonen in Engeland, het oude Dear Old England van Willem de Veroveraar.
Ierland is (reeds gezegd) in volledige lockdown gegaan. De regels zijn dezelfde als bij ons. Grenzen – of course - zijn gesloten.
-
Rusland heeft ook de grenzen gesloten. Alle resto’s en bars zijn dicht. Reeds 1250 besmette en 5 doden. Zelfs de (lege) straten worden er ontsmet!
Latijns-Amerika houdt de adem in. Verschillende landen hadden reeds voorzorgen genomen, maar niet allemaal.
Rio de Janeiro: de stranden zijn er leeg
Chili: de straten zijn verlaten
Peru: uit preventie: ieder die binnenkomt in ’t land wordt 2 weken in zijn hotel in quarantaine geplaatst.

Mexico-stad: daar merk je niks van het CV. De metro rijdt bomvol, stations zijn bomvol… nog niks van maatregels…
China: In Wuhan dat sedert eind januari in ‘lockdown’ was, komen er nu wel treinen aan. Met mensen die voor het Chinees Nieuwjaar er even uit waren en nu terugkeren. Ieder wordt getest op koorts. Niemand mag nog altijd niet de stad uit.. Het vliegveld is nog steeds gesloten.
Raar maar waar: de wereld rond ‘draait’ de drugstrafiek als nooit tevoren!!
Zaventem: Op deze Luchthaven en op andere Zeehavens werden reeds 1.113 kg drugs onderschept. Men vermoedt dat er zeker nog zo’n 1300kg onderweg is naar ons land. Schepen worden door de maffia nu volgestouwd maar de Douane is waakzaam en gaat extra controleren!
Nu is er inderdaad ook een ‘rush’ op stookolie te hamsteren. Door de lage prijs: 40% goedkoper dan op 1 Januari. De leveringstijden lopen nu al op tot 3 à 4 weken.
*
*
In de Zoo, die ook dicht is, merken zelfs de dieren dat er iets ‘niet klopt’. Sommige missen de aandacht van de bezoekers: alles is nu zo stil, geen kabaal van kleine kinderen, … en sommige dieren zoeken dan maar meer gezelschap bij hun soort, zodat er veel ‘gepaard’ wordt!
Enkel bij de mensapen kan het virus toeslaan, en zij krijgen/geven het door aan de mensen.
*
FINITO
*
DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL
*
Eerst geen polletiekers meer op de voorgrond in de Media, de volgende dag ook hun slippendragers, de hoernalistiek, niet meer?
Wacht maar tot de wekelijkse ‘rustdag’ op Zondag. Geen nostalgischer Eucharistie Vieringen meer, maar wel À Volonté De 7de Dag. Waar de ‘uitleggers’ weer over elkaar de poten zullen breken.
Bedenking voor de Eeuwigheid.
Die in de Geschiedenis van het Mensdom aller- verschrikkelijkste Corona Pandemie, die danken wij niet de spreekwoordelijke koekoek, maar het .. Communistisch Rode-Droom Systeem die de Spleetogen tot hiertoe onder een dodelijke knoet heeft gehouden.
Herinnert U zich die ene Arts in Wuhan die als eerste de kat de bel wilde aanbinden ivm de eerste dodelijke slachtoffers van dat nieuwe ‘groepje’? Die werd meteen monddood gemaakt en stierf dan maar.
Na de eerste berichten hierover op onze TV daalde in het Westen de klassieke al even dodelijke medeplichtigheid neer op alle Hoernalistieke hoofden die we… rijk zijn…

En laat de H. Vader op het lege St Pietersplein in Rome zijn mond open doen om te spreken, zeggende, Voorwaar, Voorwaar, Ik zeg U… heden nog zult gij samen met Mij, aan de Rechterhand des Vaders zitten…
Om er ook onze stoel warm te houden?
 

*

 

Geen opmerkingen: