donderdag 26 maart 2020

53 - E.J. BTON Parijs: corona-maatregelen niet te handhaven in de islamitische no-go-zones

1040
53 - E.J. BTON
*
PARIJS: CORONA-MAATREGELEN NIET TE HANDHAVEN IN DE ISLAMITISCHE NO-GO-ZONES
**
*
In Seine-et-Marne slenterden drugsdealers met mondkapjes en beschermende pakken door de straten van het district
*
*
VOOR GESCHRIJFSEL
*
Ja, het staat er wel degelijk zo. Dodelijk weerspannige islmammerdse ‘Jongeren’ in’ Saint Denis (Parijs). Mij staat het voor dat ‘Saint Denis’ ooit de strijdkreet der Fransen was bij de verovering van Jeruzalem tijdens de Eerste Kruistocht (1096). ‘Mon Dieu et St Denis’… toen ze, na decennia van pestgedrag, de Heilige Stad wilden HER-OVEREN op die islamitische indringers die God noch Gebod kenden…
Nu zijn de nakomelingen van diezelfde indringers zelfs al de baas in Parijs, de Heilige Stad der Fransen.

*
Of zie ik dat verkeerd? Want er wordt ons bij hoog en laag door Linx & C° verzekerd, dat de islamitische immigratie voor het Westen, een verrijking zou zijn.
Wat gewoon een geforceerd modern sprookje zou zijn. Als kind echter had ik reeds grote twijfel over waarheidsgehalte van de sprookjes als Moeder de Gans. En als volwassene zou ik moeten geloven dat de islammerij een verrijking is? Maak dat de ganzen wijs!
Niet te geloven, dar dat soort ‘Leiders’ al niet al veel later aan de takken van de bomen…
*
Nee Moe, da kannie, want die takken hangen al vol met de Mietjes van de Moulin Rouge, die er zich met de moed der wanhoop aan vastklampen om.. hun onderlijf te redden van het brandend vuur van Allahs Getuigen… ..
**
*
De Franse politie is nauwelijks in staat om de quarantainemaatregelen in de Parijse migranten gebieden te handhaven: daar gelooft men er blijkbaar niet in dat corona ook voor moslims een bedreiging is. De politie in de No-Go-Zones van Parijs is overbelast, ze kan de landelijke quarantaine plicht niet handhaven en heeft al een record aantal boetes uitgedeeld.
Het grotendeels door migranten bewoonde gebied Saint-Denis blijkt een moeilijk terrein voor de politie te zijn. Men zou toegeven overbelast te zijn.
Een beveiligingsman, die een plaatselijke apotheek bewaakt, zei tegenover de krant “Le Temps” dat veel bewoners niet eens geloven dat het virus een bedreiging voor hen vormt. “Ze begrijpen niets. Sommigen zeggen zelfs dat dit virus een sprookje van de blanken is, dat hen dwingt van straat te gaan”, aldus de woedende beveiliger.
In andere delen van Seine-Saint-Denis komen de bewoners nog steeds volledig onaangedaan bij elkaar, zoals voor een lokaal winkelcentrum. Daar staan migranten-tieners keuvelend bij elkaar, sommigen met mondkapjes, anderen zonder.

*
Volgens de politie is de handhaving van de uitgevaardigde corona-wetten in de regio “onmogelijk” en ook het opleggen en innen van de € 135,- boete is tot mislukken veroordeeld. Het gevaar van de potentiële tegen-reacties zou te groot worden en het risico op de uitbreidingskansen van het corona-virus bij een zich vormende groep mensen alleen maar vergroten.
“We zullen niet opgeven. We weten echter ook waar deze mensen leven en hoe ze leven. Een strikte indamming is voor hen gewoon onmogelijk”, weet een politieagent.
Ondertussen zou 10% van alle boetes voor het schenden van de quarantaine in Frankrijk in Seine-Saint-Denis zijn opgelegd, verklaarde Fabienne Klein-Donati, officier van justitie van Bobigny, woensdag.
De quarantaine-maatregelen zouden ook door de bewoners van het overwegend door migranten bewoonde 18e Arrondissement in het noorden van Parijs uitgebreid geïgnoreerd worden. Ondanks het bevel van de politie om thuis te blijven, trokken er groepen mensen door het gebied.
De uitbraak van het corona-virus heeft ertoe geleid dat apotheken steeds meer het doelwit van inbrekers worden. In de stad Colombes buiten Parijs werd een man uit Seine-Saint-Denis wegens diefstal van medische gezichtsmaskers en desinfectee-rmiddel voor de handen gearresteerd. Die zijn blijkbaar ook in trek bij drugs-dealers.
In Seine-et-Marne slenterden drugs dealers met mondkapjes en beschermende pakken door de straten van het district Almont (Melun). Ze maakten zelfs een kleine “reclame video” voor de sociale netwerken, waarin ze lieten zien dat zij er, onafhankelijk van quarantaine en corona-virus, nog steeds zijn voor hun klanten en hen van drugs voorzien, bericht “Le Parisien”.
*
Marilla Slominski
NA GESCHRIJFSEL
*
Naar mijn bescheiden mening zou er in de eerste plaats in elk land dat gesteld is op orde en regelmaat, moeten gekeken worden, hoe deze ‘Jongeren’ in… gedwongen quarantaine kunnen geplaatst worden. Liefst, onder zware militaire bewaking, in wandel-colonnes, terug richting homeland. Weliswaar minder gewelddadig als de vroegere Gestapo-begeleiding, maar met af en toe ’n schot in de lucht zou de discipline er beter van worden.
Zo voert men toch gewoonlijk de verslagen krijgsgevangenen terug af?
Ach Macron, woorden wekken, maar voorbeleden trekken. En er moet toch ooit ergens mee begonnen worden… Ja Ja, ik weet het. Alle begin is moeilijk.. Vooral in La Douce France, waar Vrijheid vaak verward wordt met… vrijheidsberoving. Vlamingen kunnen daarover meespreken. De Geschiedenis staat er vol van.
-
Anders gezegd, hetzelfde verhaal gezien door de bril van een realist, bevestigt dat het islamitisch schorremorrie reeds de baas uithangt in ‘le gai Paris’ van La Ville Lumière..
-
Wat we hier vernamen, is dus duidelijk wat onze ‘Media’, in opdracht van de EUSSR, al jaren onder de mat houden. En geloof me, Parijs is niet de enige mesthoop van Europa. Iedere grootstad, iedere stad, ieder stadje, ieder dorpje, zit in hetzelfde verdomhoekje. Je loopt ze voortdurende tegen het lijf. Ze lopen je in de goot. Zijn bronstig als wilde zwijnen. Want de eigen vrouwen zitten thuis opgesloten en zien slechts het daglicht als ze van kop tot teen omhangen zijn met jutezakken. Het wachten voor hen is alleen op het ordewoord ‘Go’… Hun geheime bergplaatsen steken vol Kalasjnikovs tot tegen de zoldering..
Maar misschien, dat eens of anders, het CV….
M.a.w. er valt te kiezen tussen de spreekwoordelijke Pest of de Cholera. Er is voor elck wat wils….
*
Denk aan de Ark van Noach… en de positieve kant ervan…. Opgeruimd staat netjes… Einde van de islamisering is dus in zicht?… Voor zij die zullen overblijven
-
Ach Egidius, wo bist di blieben? Ich verlangh naar dich, Gezelle Myn. Du koost die dood, en lietst mich tleven.
-
Hoe zou dat nu, in deze… bijna post-islamitische tijden luiden?
Het antwoord staat aan de juiste kant van de Geschiedenis.
 

 

Geen opmerkingen: