maandag 2 maart 2020

80 - HET DAGELIJKS NIEUWS

515
80 - HET DAGELIJKS NIEUWS
*
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN ZELFS VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN
*
Maandag 2 MAART 2020
****
Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie, voor de buikie, de borstie en de keelie
***
*
FASTEN SEAT BELTS. DE KROMZWAARDEN KOMEN ER AAN.
*
Geert Wilders: ‘‘Allahu Akbar schreeuwen ze. Want Rutte vertrouwde Erdogan en nu willen ze massaal naar Nederland komen. Nog meer islam. Nog meer haat. Vreselijk.’’

**
Oorliogsslachtoffers? Vluchtelingen?
Grens Turkije 01 mrt 20
*
Klik op de link hieronder om de video te bekijken.
*
*
NA SCHRijVELINGEN FROM BELGIUM
*
De kans dat wij in Little Belgum dat soort beelden ooit zullen kunnen ‘smaken’, is vrijwel onbestaande. Gaan hier voor: De Gele Pest. ‘Gerichte reklame’ zou niet doelmatiger kunnen zijn.
Zou ons Maggie er al aan gedacht hebben om preventief ALLE bezoek te verbieden aan Bejaarden Tehuizen? Aan Ziekenhuizen? Aan koffie-kransjes? Kaarters Clubjes, enz.
Of zorgt ze integendeel, als Dokter voor de werkzekerheid voor zovele (meestal Franstalige) confraters?
Anders gezegd: speelt ze misschien oorlogsrecht? Waar alleen de kleintjes het moeten ontgelden.
*
Om 11 uur werd er ‘hier en nu’ reeds omgeroepen dat er nu al          ACHT besmettingen zijn. Nog altijd geen doden. De begeleiders wachten.
  1. Dat Trans Alpino Christelijk Cultuurland. Waarom gaan al die mensen niet naar Turkije? Wie weet, als ze daar gaan skiën, vinden ze op de berg Ararath niet de Ark van Noach terug. En kunnen ze rustig overleven…Ver van alle wereldse zorgen…
Ik houd mijn hart vast, hoelang het nog duurt vooraleer al onze ‘Huisartsen het massaal voor bekeken zullen houden. Maggie denkt van niet. Het is dàt, of aanbellen, de handen omhoog en met de mondmaskers voor….
**
*
Enne, o ja, niet vergeten. Met open mond ‘ter communie gaan is ALSO VERBOTEN.
‘Anstechliche Krankheit.
Betreten Verboten’.

Ik herinner me het nog als de dag van gisteren… Volle Bezetting. Bij Grote Zus 1 dag licht griepje. Maar dat was toen al genoeg om KORT OP DE BAL TE SPELEN….
Hallo, Fat Maggie, kende gij wel iets van voetbal?
Zeg nu eens zelf: dat Belziekske van ons, dat en is nu toch nie nikske…
**
En dan nog iets. De EUSSR heeft van ons Sjieke Sjarel, nen afgedankte soort Premier in bruikleen, gekregen. Maar bij de Kaasburen, onze Noorderboeren, was er ene zekere Frans Timmermans, een nog Dikkere Nek dan den onzen.
Heb namelijk daarjuist ook gehoord op de radio dat de EUSSR-TOP, onder Leiding van ZUSTER URSULA eens te meer weer toppen gaat scheren. Doorbraak echter was ze voor. Met de juiste toedracht…. Over GREEN DEAL, de van Al Goor stammende klimaat-hysterie.
Moest U het voorgaande stukje nog niet verteerd hebben, daaruit slechts die ene zin:

“De vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans kan wel staan roepen dat de Green Deal voor groei zal zorgen, maar extra kosten hebben nog nooit voor een competitief voordeel gezorgd”.
**
Frans Timmermans.
Yes, indeed.              
Dubbel beeld, tweevoudige personaliteit…
**



 

Geen opmerkingen: