zondag 15 maart 2020

46 – TSCHELDT ONVERWACHTE OPLOSSING TEGEN BESMETTING: DO THE BUMP. REGERING COLLECTIEF OP DE DANSVLOER

351
46 - TSCHELDT
*
ONVERWACHTE OPLOSSING TEGEN BESMETTING: DO THE BUMP. REGERING COLLECTIEF OP DE DANSVLOER
**
*
14 maart 2020 Videospeler: via link – zie verder - bij de Blauwe Maggie ten dans 00:00
03:09
*
Alles komt terug! In de jaren ‘70 was er een dans in zwang die zelfs den bompa aankon: The Bump. Elkaar met kont tegen kont aanstoten, zo plezant. Neen, je mag het geen ‘poepen’ noemen, want dat is een diepgaandere beweging.
**
*
Op recepties wordt het tegenwoordig meer en meer populair om ‘te bumpen’. Geen handen, geen lippen, enkel bevriende billen die elkaar vinden. Je wordt er opnieuw enigszins een aan te raken mens, van.
**


*
Binnen het sociaal verkeer kun je ‘kont’ doen van wie je bent zonder asociaal of verkeerd over te komen bij de durvers van vandaag. De federale regering in langlopende zaken is intussen op de hoogte en overweegt ernstig deze ‘move’ niet alleen aan te raden maar wellicht ook te verplichten in de moderne publieke omgang.
Telkens krampachtig op zoek naar inhoud heeft premier Sophie Wilmès al groen licht gegeven voor wat misschien de ultieme oplossing kan zijn tegen het besmettende coronavirus.
**
Blauwe Maggie wordt ten dans uitgenodigd….
*
 “Relaties vormen” wordt weerom mogelijk, ‘interactie’ tussen collega’s tijdens het ‘happy hour’ herleeft en oudjes mogen hun isolatie-kamertje eindelijk verlaten. Opgevulde medemensen à la Kim Kardashian worden liefst ontmoedigd om mee te bumpen gezien hun buiten-proportioneel voordeel bij deze dans. Bekijk alvast de clip van Penny McLean met haar hit ‘Lady Bump’ en vooral de novelty hit ‘Ain’t gonna bump no big fat woman’ van Joe Tex dat helemaal voor zichzelf spreekt. Alles komt terug: misschien zelfs de regering met Wilmès.
*
Trui De Swaffelaere
**
NASCHRIFT
*
*
*
Heeft de Belgse First Lady die de wereld ons benijdt, Sophie Wilmès, echt nual “groen licht” gegeven?????
met dat ‘Groen Licht’ is toch nooit Fat Meyrem Almaci, bedoeld?! Maar dergelijk initiatief staat gelijk met Sultan Erdogan, ook nen Turk,langs het valluik binnen te loodsen in onze voorraadkelders….
How did she dare….
*





Geen opmerkingen: