woensdag 4 maart 2020

DE LAGE LANEN WORDEN ÉÉN?

499
 82 - HET DAGELIJKS NIEUWS
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN ZELFS VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN
*
Woensdag 4 MAART 2020
*
GEEN DEBAT OVER DE TOTALE ROT IN COALITIE EN HET KABINET
*
Geert Wilders: ‘‘De Kamer wil niet debatteren over de totale rot in de coalitie en het kabinet maar de kiezer zal hard oordelen en afrekenen met Rutte en zijn ruziënde bende.’’
**
debat 3 mrt 20
*
een debat over de totale rot in coalitie en het kabinet.
Geert Wilders: ‘‘De Kamer wil niet debatteren over de totale rot in de coalitie en het kabinet maar de kiezer zal hard oordelen en afrekenen met Rutte en zijn ruziënde bende.’’
Klik op de link om de video te bekijken;
*
*
DROL VAN AL DEZE NL VADERLANDSCHE BROL
*
Het wordt dus stilaan voor iedere ‘autonome’ Nederlander/Vlaming duidelijk, dat het zij niet verder kan.
De Burger moet het Lot en de Toekomst zelf in handen nemen. Dat is nu, buiten de Gele Pest, het hoofdthema dat leeft onder de Bevolking. Aan deze situatie, het gevolg van meer dan 1/2 eeuw verkeerde indoctrinatie, moet dringend een einde komen. Bij de Noorderburen ‘n doodlopende hoerenboel-regering en bij ons al helemaal niks meer. Buiten (een plus minus goed werkende) Vlaamse ‘Deelregering’ en ’n tros Wallo/Brusselse pruts-organisaties die zich onledig houden met het rondstrooien van hemels manna.
Manna dat aan onze hardwerkende eigen bevolking door de Overheid wordt ontstolen. Om daarmee niet alleen vooral zichzelf in stand te kunnen houden, maar om met de steun van de Francofonie van dit land, voor OCMW van de hele wereld te kunnen spelen. Waarbij deze EUSSR de criminele rol van Linkse mentor vervult.

Vergeet vooral niet, dat in Coburgia, het Parijse imperialisme dat Europa reeds zo lang en zoveel kwaad heeft gedaan, tot op de dag van vandaag een zwaar nefaste rol blijft spelen. De Gele Pest, al even dodelijk, hebzuchtige tenminste is zichtbaar, de hebberige heimelijke Franse bemoeizucht is dat niet.
Als naar gewoonte, hebben de Britten met de Brexit per 31 Januari 2020 hun eigen lot terug in eigen handen genomen. Ze zijn daarmee de weg ingeslagen van hun vroegere roem en welvarendheid.
Wat houdt ons, Lage Landers, tegen, om hetzelfde te doen? Één Volk, één Taal, één Natie. In vroegere Gouden Eeuwen waren dit de banden die de Lage Landen tot medespelers maakten op wereldschaal.
D’Er is maar één land dat het onze kan zijn. En dat is ons eigen land.
Wat meer is, het opent de noodzakelijke perspectieven doorheen het Oude Avondland, voor een Nieuw Europa, waar Rechts en Links elkaar steunend ipv bevechtend, naast de Nieuwe Wereld en het machtige vroegere Tsarenrijk, ervoor kunnen zorgen dat de wereld verder blijft doordraaien.
Van de Gele Pest, de Merkels, de Macrons, de Verbrande Sanders, van alle andere underdogs, van de islammerij in de eerste plaats, Verlos ons Heer.
Maar we steken eerst wel zelf een handje toe
**
*
 
*


 

Geen opmerkingen: