donderdag 10 november 2016

3812



.
Vrijdag  11 november 2016
H. Maarten van Tours
“Blad aan de bomen met Martijn,
zal ’t een strenge winter zijn.”

*
3812 - m.a.w. ZEGT HET VLAAMS BELANG: GEEN TWEE ZONDER DRIE
The Establishment, na 8/11/2016
*
De 1ste mokerslag op de ribbenkast van alle Establishmenters waar ook ter wereld was de Brexit, nog altijd ‘very inconvenient’ vers in het geheugen. De 2de  was er nu bij het morgenkrieken na  Election Day in Amerika: stel U voor, Den Donald Triomfeert, een selfmade man die bewezen heeft dat hij het kan!  
Een prestatie die bij ons zelfs (waarom niet?) Marc Coucke aan het dromen zet.
En de 3de verrassing zit er aan te komen rond de Onverenigde Staten van Europa.
De tijd der 10 tons truckbestuurder (de Grote Mogendheden), der lichte vrachtwagens (Kleine Mogendheden), pickups (Grote Steden) en der Deux Chevootjes Model de Jaren ’60 (de Gemeenten), kortom de tijd der achteruitkijk-spiegel bestuurders is voorgoed voorbij. In Amerika is iemand opgedoken, die aan het stuur terug zal leren vooral vooruit te kijken in plaats van alleen maar in de zijspiegels, om zo te ‘kurieren am Symptomen’.
Het is iemand die, aan 70 jaar, zijn stuurmanskunst bewezen heeft in het zakenleven. En die van de politiek, de Kunst der Mogelijkheden, de Kunst der Opportuniteiten zal maken. Zo kennen we dergelijke karakters. Ze kunnen niet anders. Ze zijn een ‘Boer Clercq’ in het groot. Die denken dromen, doen en volhouden.
Voor ons in Vlaanderen betekent dat zeer concreet dat de Gentse Flikken geen stomme parkeerboetes plakken op de voorruiten der Nederlandse Onderhandelaars voor een reuzencontract met de Zeelandse handelshavens. Dat betekent ook, dat de Stelende Partij der Pakbonden, de SP-PS van ex-Waals Minister Labille de meerprijs, een paar honderd miljoen?, voor de overname van PostNL, via een Gerechtelijk vonnis moet vergoeden.  Dat betekent dat Eandis eenzelfde vonnis verkrijgt voor de gesaboteerde deal met de Chinezen. Dat Cris-IS Peeters een groepsvordering krijgt aangesmeerd voor de sabotage inzake  de verboden Wet Major en de sabotage van toegelaten nachtwerk.
M.a.w. er is een Nieuwe Politieke Cultuur in de maak. Een Cultuur gebaseerd op economische principes die ten allen tijde de persoonlijke verantwoordelijkheid met zich meebrengt.  Is gewoon het principe van ‘wie potje breek, potje betaal’. Echte Leiders weten waarom.
En ja dat dit meteen het einde betekent van dit Coburgia: het hemdje is toch ook altijd nader dan het rokje?
*

Vlaams Belang verheugd over verkiezing van Donald Trump
Het Vlaams Belang is bijzonder verheugd over de verkiezing van Donald Trump als 45e president van de Verenigde Staten. De Republikeinse kandidaat heeft een uitzonderlijk parcours gereden.

Tegen alle voorspellingen in heeft hij eerst de nominatie van de Republikeinse partij in de wacht gesleept, om vervolgens ruimschoots de helft van de Amerikanen achter zich te krijgen. Trump moest opboksen tegen een overmacht van opiniemakers, politieke tegenstanders en zelfs het grootste deel van het eigen, Republikeinse partij-establishment.

Hij heeft een beweging op gang gebracht waar de komende jaren rekening zal mee moeten worden gehouden. Trump heeft eigenhandig thema's op de politieke agenda gezet die niet meer weg te branden zijn, zoals het verzet tegen globalisme, open grenzen en eindeloze oorlogen waar niemand beter van wordt. Hij gaf een stem aan de miljoenen Amerikanen die niet meer vertegenwoordigd worden door het politieke establishment.
De opmars van Trump is geen geïsoleerd fenomeen. Ook in Europa willen steeds meer kiezers (echte) verandering, hun lot in eigen handen nemen en opnieuw baas worden in hun eigen land. In juni was er het Brexit-referendum. Binnen een drietal weken is Oostenrijk aan de beurt, daarna volgen Nederland en Frankrijk. In Vlaanderen is het Vlaams Belang de vertegenwoordiger van die beweging.
Tom Van Grieken
Voorzitter Vlaams Belang
*

Na 8 November 2016 zal de wereld nooit meer zijn zoals voorheen. Het tijdperk der verdwazing is definitief afgesloten.
Er zullen evenwel nog heel wat ‘naschokken’ komen, en als naar gewoonte zal Slinkx zich niet zo maar gewonnen geven, want hun Islamitisch gekleurde Nieuwe Wereld Orde is en blijft een taaie demoon.
Wereldwijd staan ‘de Media’ nu in hun hemd als betrapte volksmisleiders. En de ‘artiesten’ allerlei die The Clinton Clan toch niet hebben kunnen redden, zullen wereldwijd de rekening gepresenteerd krijgen. Want de ruif met Staatsmanna, het favoriete speelterrein van de wereldverbeteraars, gaat hen voortaan voorbij… Vedetten en BV”s van alle slag en soort krijgen hun verdiende loon, namelijk de bedelzak voor de meesten onder hen. Ontslagen wegens onbekwaam…
Eindelijk heeft het Gezond Verstand weer de bovenhand behaald. We blijven de gezonde Amerikaanse burger dankbaar ten eeuwigen dagen en zullen die nooit meer (Beloofd Eer. Biechtvader) met de jongensachtige eretitel van Buffalo Bill  aanspreken.
Het wachten is nu op de bubbels in de Duma, in het hol van de Beer, om elkaar de hand te drukken als echte vrienden, en na China zo vlug mogelijk met de rest van de wereld maar vooral met ons, handelsverdragen te sluiten.
Machines op volle kracht vooruit!
PS
Misschien dat Trump iets op poten zet, om de Amerikaanse Indianen recht te doen, nadat hij die Hilary ‘in jail’ brengt? 




Geen opmerkingen: