zondag 27 november 2016

3866
.
ZONDAG  27  NOVEMBER 2016
*
1STE    ZONDAG VAN DE ADVENT

3866 - ALS DE WAARHEID AL NIET MEER MAG GEZEGD WORDEN      

*
Hoera, wordt geroepen: de crisis van de Gouden Dageraad is voorbij. De rangen zijn weer gesloten en de Partij komt er versterkt uit.
Ja, de Partij wel. En dat is nog maar goed ook. Want de Griekse toestanden zijn niet voorbij. Neem nu de nieuwe wetgeving in Italië, die van kracht wordt nà volgende zondag 4 December, omdat er die dag een Referendum wordt gehouden over …wat de Burger nu eigenlijk wil.
En wat is bijzonder aan die nieuwe Wet? Dat de Overheid Uw eigendom onder dwang in beslag kan namen, om er ‘vluchtelingen’ voorlopig in onder te brengen. Voor wie niet vrijwillig meewerkt, zijn er zware straffen voorzien: geldboete + gevangenisstraf.
Ziet U de trip zitten? Griekenland, tweede stap Italië, derde stap Frankrijk, dan Coburgia en ga zo maar door. Tot U Merkel tegen het lijf loopt. In haar licht bruin Boss-vestje van precies hetzelfde model als A.H. altijd droeg als hij welgemutst was.
Ook toen was Boss de favoriete leverancier van alle SS-uniformen
*

Vlaams Belang haalt N-VA door de mangel in vernietigend rapportVlaams Belang heeft zaterdagnamiddag in Gent op een congres een vernietigend rapport opgesteld van twee jaar Vlaamse en federale regering. Zoals verwacht was het vooral de N-VA die het moest ontgelden. “De communautaire eisen gingen voor vijf jaar de frigo in, voor een hoger belang: het sociaaleconomische, maar ook sociaaleconomisch vlak staat het dreigingsniveau op vier”, zei partijvoorzitter Tom Van Grieken.
Kamerfractievoorzitster Barbara Pas haalde uit naar de vijf jaar communautaire stilstand waarmee de N-VA heeft ingestemd. “N-VA is in sneltempo geëvolueerd van een formatie met een Vlaams-republikeinse missie naar een Belgische machtspartij vergeven van windhanen, plekpotten en opportunisten”, aldus Pas voor wie het Vlaams Belang de enige onafhankelijkheidspartij van Vlaanderen is.
“Geen haar beter dan Di Rupo”

Ook voor het sociaaleconomisch krijgt de regering een dikke onvoldoende: de staatsschuld is nog nooit zo hoog geweest, het overheidsbeslag ligt nog steeds boven 50% en er is nog geen enkele begroting in evenwicht geweest, stelde Tom Van Grieken. “Deze regering doet geen haar beter dan Di Rupo, integendeel. Mocht deze regering hebben willen aantonen dat verandering niet noodzakelijk een verbetering betekent, dan zijn ze met glans geslaagd”, sneerde hij.
Voorzitter Tom Van Grieken (r) met achter hem Filip Dewinter Foto: BELGA

Vlaams fractievoorzitter Chris Janssens schoot met scherp op het integratie- en inburgeringsbeleid van de Vlaamse regering en minister Liesbeth Homans (N-VA) in het bijzonder. Hij vindt het niet kunnen dat de inburgeringscursussen nog steeds volledig met belastinggeld gefinancierd worden, 4.500 euro per inburgeraar.
Het Vlaams Belang wil een subsidiestop, zowel voor de “politiek correcte organisaties die vinden dat Vlaanderen niet multicultureel en islamitisch genoeg is”, zoals het Minderhedenforum, Kifkif of Vluchtelingenwerk Vlaanderen, als voor moskeeën die jaarlijks gemiddeld 40.000 euro subsidies krijgen. Hij haalde ook uit naar het genereuze asielbeleid van Open Vld, CD&V en N-VA die ons op één jaar tijd anderhalf miljard euro gekost heeft. Staatssecretaris Theo Francken (N-VA) heft zich volgens hem tot conciërge van asielcentrum België.
*

Voedselbedeling alleen voor Grieken, oude mensen veilig weer thuis brengen: ziet U het al gebeuren in Uw eigen straat? Ook als die mensen dan hardhandig door de poco-clan ziet aanpakken? Met knuppels ziet uiteengeslagen worden? Geboeid, handen op de rug in een politie-combi geduwd te worden?
Natuurlijk wordt U dan uitgescholden en uitgesloten. Want U loopt niet in het gareel van wat er toevallig aan de orde van de dag is: de islamisering.
En ik moet toegeven, veel tijd is er niet meer om het tij te doen keren. De volgende peilingen zullen dat bewijzen. Want als het Vlaams Belang eindelijk weer de algemene volksgunst verwerft, dan is dat het bewijs dat de Burger genoeg heeft van die betutteling.
Mee-besturen, anderen doen ondergaan om zelf te overleven, er is geen andere keus.


Geen opmerkingen: