maandag 14 november 2016

3824.
Maandag  14 november 2016
H. Donatiaan, de patroon van Brugge. 
*
3824 - DE ENE MAG PRIETPRAAT VERKOPEN ZOVEEL HIJ WIL - DE ANDERE MOET ZIJN BEK HOUDEN

*
Herbeleef hier hoe DeWinter aan de maskers van het Parlement uitlegt hoe  er een einde is gekomen aan hun eenheidswereld

*
*
Voelen die Slinxe moraalridders dan echt niet dat ze druk bezig zijn de poten van onder hun eigen stoel te zagen?
Neen, natuurlijk niet, want wat voor hen belangrijk is, is als ze over het Vlaams Belang denken negatief te kunnen berichten. Neen, lachen kan niet meer. Want de Heilige Housein Barack Obama wordt belaagd en dan nog met de drek van een schoorsteenstreep pietermansknecht.

Jongens wat doen die naar!
Neen, gezond verstand is daar niet te zoeken en al zeker geen snars gevoel voor tijdloze tijdsgebonden humor. Enfin, ze kunnen het niet wegsteken dat het bij HLN op zijn laatste loopt.  Wie gelooft die mensen nog?
*

Vlaams Belang-politica uit de bocht met aangebrande tweet over Pietenpact
*
Gisteren gingen verschillende organisaties, media en winkels het 'Pietenpact' aan om raciale stereotyperingen tegen te gaan: geen zwarte Piet meer, maar een Piet met roetvegen, en ook geen Piet meer in een slaafse rol. Zeker niet iedereen was te vinden voor het pact, maar Vlaams Belang-politica Anke Van dermeersch zag er geen graten in, zij het voor een erg bizarre reden. Haar tweet maakt heel wat ongenoegen los bij andere Twitteraars.
"Elk nadeel heeft z'n voordeel", stak de politica en ex-Miss België van wal. "Eerste zwarte zwarte piet die z'n job kwijt is", waarmee ze verwees naar Barack Obama die binnenkort het presidentschap moet overdragen aan Donald Trump. 
De reacties lieten niet op zich wachten. "Smakeloos", "U moet zich schamen", "Afschuwelijk!", klonk het.
*
Ja, zelfs met de afbeelding van Anke hierboven, krijgt U er twee voor de prijs van een. Eerst de joke van het voordeel dat elk nadeel toch ook zijn voordeel heeft (de prietpraat) en dan met de H. Obama die als zwart knechtje werkloos wordt in het voordeel van Donald Trump.
Ik vind dat verdorie tweemaal goed gevonden van ons Advocaatje dat hiermee bewijst van alle markten thuis te zijn…
Nog één zo’n stoot, Waarde Vrienden van ’t Vlaams Belang, en ons Anke, de schat, wordt met de volgende verkiezingen de Ongekroonde Koningin van Vlaanderen. Alhoewel die niet van Acoz of Hoedegem en zelfs niet van adel is….

 

Geen opmerkingen: