maandag 21 november 2016

3844.
MAANDAG  21  NOVEMBER 2016
H. AMELBERGA v. SISTEREN
*
3844 - EEN BLIKKEN DAGERAAD IN DEN HAAG MAAR ZONDER EMBLEMEN 


*
Toch mooi, ja zelfs hoe ontroerend de Leugenpers toch kan schrijven! Helemaal als een moment-opname voor de Eeuwigheid, zonder de minste emoties, zonder de minste vooringenomenheid, ja, zelfs bijna helemaal neutraal. Zoals nieuwsberichten eigenlijk zouden moeten zijn. Zonder omgevings-‘duiding’, d.i. de persoonlijke eigen mening van de hoernalist of het Blad.
Er bestaat zelfs geen greintje kans dat er iets verborgen wordt gehouden, zoals dat de ‘demonstranten’ van de eigen soort zouden geweest zijn…. Misschien wel van de soort die in The Big Apple maar blijven op straat komen tegen de P.E.T., de President Elect Trump. Precies alsof die er geen hoge pet van op hebben….
Enfin, het ligt er vingerdik op dat HLN in ieder geval niet heeft willen ‘negatief’ berichten. Wat wel degelijk het geval zou zijn geweest, moest het om 160 aanhoudingen op de 200 aanwezigen gegaan hebben van die andere ‘Dageraad’.
Anders gezegd: ‘Rode Dageraden’ zijn de toekomst van het Land, alle andere dageraden zijn des duivels.
Dat is zelfs de mening van BDW, de Grote Leider, die zijn tegenstanders van het Vlaams Belang nog tegenspreekt, als die bewijzen dat de dageraad in het Oosten opkomt, omdat daar de zon opgaat.
*

*
166 arrestaties bij antifascistische betoging in Den Haag
*
Van de tweehonderd demonstranten die gisteren een protestmars wilden lopen door het centrum van Den Haag zijn er 166 gearresteerd nadat de burgemeester van Aartsen de demonstratie op het laatste moment had verboden. Vooraf had de gemeente laten weten dat de demonstranten geen gezichtsbedekking mochten dragen. Omdat de actievoerders geen gehoor gaven aan die oproep, besloot van Aartsen de betoging te beëindigen.
De demonstratie van onder meer de Anti-Fascistische Actie was een protest tegen politiegeweld, racisme en de beperkingen die worden opgelegd aan demonstraties. Zo'n tweehonderd sympathisanten verzamelden zich rond 16.00 uur in het centrum van de stad. Daar hadden veel mensen hun gezichten met sjaals, capuchons en zonnebrillen bedekt en weigerden die af te doen ondanks herhaalde vorderingen door de politie.
Illegaal vuurwerk
Een aantal aanwezigen gaf gehoor aan de oproep het plein te verlaten, de rest werd aangehouden voor het overtreden van de Wet Openbare Manifestaties. Volgens een woordvoerster van de politie verliepen de arrestaties rustig en geordend. De 166 arrestanten zijn met bussen naar het hoofdbureau vervoerd voor verhoor.
Tussen de verdachten werden op de grond zware stukken illegaal vuurwerk aangetroffen, maar ook verfbommen, stokken en een klauwhamer, zo laat de Nederlandse politie weten.
*
Betogers voor PEGIDA, ongemaskerd en goed in beeld te nemen, worden door de Politie uiteen geranseld. In opdracht en bevolen dienst, dat spreekt vanzelf.
De volgende dagen kan dan, naar het recept van sultan Erdogan, de geruisloze ‘Zuivering’ beginnen. Broodroof, carrière-breuk, sociale vereenzaming. Neen, gevangenschap zit er nog net niet in. Wegens veel te contraproductief in dit land.
Tja als het Volk, de Burger, in opstand komt tegen het Gezag, dan kiest dat Gezag toch voor andere Burgers?! Of ze begint te wapperen met de klimaatvlag. Of de levensduurte, waar ze nota bene zelf verantwoordelijke voor zijn.
De remedie tegen dergelijk onheil? Ik zou het niet weten. Maar geen cent meer uitgeven aan die als waarheid gedrukte leugens, is in ieder geval een goed begin. Het zorgt zelfs op termijn voor een Rechtvaardige Belasting.Geen opmerkingen: