zaterdag 26 november 2016

3858.
ZATERDAG 26  NOVEMBER 2016
SINT-JAN BERCHMANS: patroon van de studerende jeugd

3858 - ALS ECHTE WERELDLEIDERS EINDELIJK BIJ ELKAAR OP DE KOFFIE GAAN  

Na Nigel Farage, Viktor Orban als 2de aan de eer om bij D.D.T. op de thée te worden gevraagd.
*
Hoera! Coburgia heeft andermaal de hele Westerse Wereld verslagen: bijna de helft der bevolking, mannen en vrouwen dooreen, hebben het graag dat ze verkracht worden. Is dat er ver over, of integendeel juist er in of er op?
Op de TeeVee was dat heugelijk nieuws, zodanig dat er geen tijd meer over was om over de nieuwe Geest die over de Westerse Wereld waait, te leuteren. Zowel in Vilvoorde als op de Reyerslaan kent men zijn wereld. Zodanig zelfs dat ze vergaten het overlijden te melden van hun Cubaanse afgod Fideel Castro. Want inderdaad, die is op 90-jaige leeftijd eindelijk zijn goeie vriend Steve Stunt gaan vervoegen aan de overkant van de Hades. Wel bekome het hen.
Wees dus niet verwonderd, dat er straks in de hel een Communistische revolutie uitbreekt om ook daar eindelijke na zoveel miljoen jaren, een einde te maken aan de almacht van Satan.
*
En ja, het leven gaat gewoon verder. Het gaat zelfs zo ver, dat D.D.T. (da’s Den Donald Trump) er zijn werk van maakt om bij hem in de Was Ton de nieuwe Europese wind uit te nodigen. Dat, vrienden uitnodigen voor een jacuzzi-party is trouwens al lang geen nieuwigheid meer. Van jacuzzi naar onderbroekenlol is maar een kleine stap meer. Gelukkig voor Viktor Orban, de uiterst conservatieve Hongaarse Premier, is Amerika nog grotendeels het land van de Tea Party, en zeker niet van de Jacuzzi-party. Vooral nu Buffalo  Bill Clinton and his Wife van het toneel zijn verdwenen…

*


Een Slinxe Krantse Kop
*
Hongaarse premier Orban mag als eerste Europese leider op de koffie bij Trump
*
De toekomstige Amerikaanse president Donald Trump heeft een telefoongesprek gehad met de conservatieve Hongaarse premier Viktor Orban en heeft hem uitgenodigd voor een bezoek aan Washington. Dat heeft Orban verklaard in een interview met het Hongaarse blad ‘Vilaggazdasag’.
“Ik heb hem gezegd dat ik daar al lang niet meer geweest was, omdat ik er als een zwart schaap behandeld werd. Hij antwoordde al lachend dat het bij hem ook zo ging”, zo schetste Orban de inhoud van het telefoongesprek.
In het verleden hadden de EU en de VS herhaaldelijk kritiek geleverd op Orbans “autoritaire” manier van regeren. Hoewel Orban al sinds 2010 de Hongaarse regering leidt, heeft hij nooit een bilaterale ontmoeting gehad met Barack Obama, de afscheidnemende president van de VS.
De Hongaarse premier was begin deze maand dan ook de enige Europese regeringsleider die zich enthousiast uitliet over de verrassende verkiezingsoverwinning van Trump. Orban, die aan de Hongaarse grens een hek heeft geplaatst om vluchtelingen tegen te houden, bevindt zich op het vlak van het immigratiebeleid bovendien op dezelfde lijn als de Amerikaanse president-elect.

Orban gaf tijdens het interview ook aan dat hij het volle vertrouwen heeft in Trump. “Hij zal een Amerikaanse president zijn die niet ideologisch gebonden is, en die meer geïnteresseerd is in succes, efficiëntie en resultaten dan in politieke theorieën.”
*
Natuurlijk zijn de Slinxe kiezers daar in de USA ervan overtuigd dat soort ‘democratie’ daar is afgestraft. Net als bij de Brexit, die ook al in vraag wordt gesteld. De aardbol draait rechts, en dat wil Slinx nu eenmaal niet aanvaarden. Want dat is politiek niet correct. Moest dat op zekere dag toch de waarheid blijken te zijn,  dan nog zouden zij het anders blijven zeggen. Dat de aarde rond de zon draait, en niet de zon om de aarde: daar had Galileo Galilei (1564-1624) ook zo’n miserie mee om dat uitgelegd te krijgen. Het duurde zelfs tot halfweg de jaren ’80 voor deze ketterij werd overgenomen. Al zie ik dat Communistisch Profitariaat toch geen 400 jaar meegaan. Fideel had in Cuba ook zoveel noten op z’n zang, en toch is die moeten gaan.
En nu kunnen de mensen zich afvragen; doet hij ‘t, of doet hem dat niet. Weerkeren, wil ik zeggen. Omdat hij zelfs in de Hel als Zwart Schaap niet welgekomen is.Geen opmerkingen: