maandag 21 november 2016

3843



.
MAANDAG  21  NOVEMBER 2016
H. AMELBERGA v. SISTEREN

3843 – LESBOS, WAAR MEN DOOR DE BOMEN HET BOS NIET MEER ZIET 


Ze zouden er een "fact finding mission” doen om te kijken wat de invloed is van massa-integratie
*
Gouden Dageraad! De Griekse stranden van waar Herculus en Oedipus hun omzwervingen beginnen. Herculus, hier in Italië bekend als Ercolo, heeft hier in de onmiddellijke omgeving zelfs een fantastische naam aan die wondermooie baai gegeven, waar de Oranjes jarenlang pleegden hun verlof door te brengen. Het pleintje aan het strand draagt er zelfs de naam van Wilhelmina….

Maar we (in de huis van de VRT) hadden het kunnen denken. Met dergelijk uitschot zaken doen, is precies hetzelfde als in de gevangenis op de schoot gaan zitten van Andres Behring Breivik die op dat andere eiland op een mooie dag een verzameling socialistische jongeren afknalde. Een soort Bataclan-executie avant-la-lettre. Geen enkele moslim-barbaar had het beter kunnen doen met een groep Christenen….

Oei, da’s niet politiek-correct, zeker?

Best mogelijk, maar ’t is de Waarheid. En dus mag dat niet gezegd worden. Facebook en Google zouden dat onmiddellijk schrappen wegens veel te onvriendelijk voor de aanvallers van onze Beschaving.
Tja, Filip DeWinter & C° bij De Gouden Dageraad zullen wel niet wakker liggen van de aller individueelste expressie van mijn aller individueelste emoties, maar ik begrijp hen wel. Voorvechters strijden in de voorste linies, en niet op de reservebanken. Wat nog niet wil zeggen, dat hun moment goed was gekozen. Lesbos namelijk, loopt niet weg. Volgende week zullen de kampen daar immers alleen maar nog voller zitten. Tot barstens toe.
Wie er wel wegloopt, dat zullen straks de vele horden moslim-dompelaars zijn, volgepropt met haat jegens de Christenen, die in benden door Europa zullen trekken. Omdat ze anders dreigen omgebracht te worden door de plaatselijke bevolking die letterlijk versmacht onder de aanhouden de druk.
Zo bezien komt de missie naar daar niet te vroeg, maar veel te laat. Want de Overheid laat ook daar net als in de rest van Europa, Gods water over Gods akker lopen. Hij doet niets, buiten vergaderen en resoluties goedkeuren. Precies alsof Koning Winter zal wachten tot ze uitgepraat zijn.

In die zin begrijpen we wat de Griekse eilandbewoners bezielt. We zien het hier voor onze ogen gebeuren, in dit landelijk centraal Italië. Er is geen veldweg zo verlaten, of je ziet er groepjes oerwoudbewoners of woestijnbewoners, vaak nog huiverend in korte mouwen, doelloos door de heuvels dwalen. Onderweg naar nergens. Schuw als opgejaagd wild. Ook hier laat de Overheid begaan: het geld is op om de orde te handhaven. Net als het gat in de Begroting. Is vanzelf gekomen en zal dus ook weer vanzelf verdwijnen….
Er breken dus lekkere tijden aan voor onze Duitse Herders, de dag dat onze omheining geforceerd wordt.
*
Neen, Filip DeWinter luidt gewoon de alarmbel: de etterbuil staat op uitbreken, doe er iets aan. Gouden Dageraad is de plaatselijke Griekse invulling van het verzet tegen de EU-politiek van het Duivelskoppel Obama-Merkel, dat nu op het punt staat in de coulissen te verdwijnen.  En dat men daar gebruik maakt van het bij uitstek socialistisch symbool, de Swastika, is misschien een soort van opgestoken middenvinger om hun machteloosheid te verbergen?
Vergeten we vooral niet, dat wij dàt weten over hen, wat de Leugenpers uitkraamt. Laten we dus wachten op wat de verkenners maandag op het Partij Bestuur zullen melden.
PS:
Hieronder het lange artikel van Google over dit onderwerp, gebrekkige vorm en taalfouten inclusief.
*



Van Grieken: "Distantieer me volledig van toespraak Dewinter bij Gouden Dageraad"
Denny Baert, Isabelle Dekeyzer
Vlaams Belangvoorzitter Tom Van Grieken is niet te spreken over een bezoek van Filip Dewinter en andere partijkopstukken aan de Griekse extreemrechtse partij Gouden Dageraad. De partijvoorzitter is "zeker not amused" dat Dewinter er zelfs een toespraak heeft gehouden en wil zich hier helemaal van distantiëren. Maandag zal het partijbestuur van Vlaams Belang zich buigen over de toespraak.
Wie hem volgt op Twitter, kon er niet omheen: Vlaams Belangkopstuk Filip Dewinter heeft deze week samen met drie andere partijleden een bezoek gebracht aan Griekenland voor een zogenoemde "fact finding mission om te kijken wat de invloed is van massa-integratie", zegt Tom Van Grieken in een reactie aan VRT Nieuws. Filip Dewinter ging samen met Anke Vandermeersch, Jan Penris en Frank Creylman kijken naar de situatie van de vluchtelingen op de Griekse eilanden Lesbos, Kos en Chios.
Wat de jonge partijvoorzitter - in oktober werd Van Grieken 30 - niet wist, was dat Dewinter op Chios ook een toespraak zou geven op een bijeenkomst van Gouden Dageraad. “Ik was geheel verrast”, aldus Van Grieken. De partijvoorzitter wil zich nu “volledig distantiëren” van die toespraak, want "Vlaams Belang heeft absoluut geen banden met partijen als Gouden Dageraad'. Op de website van Gouden Dageraad staan nochtans foto's waarbij zijn partijleden duidelijk poseren in het hoofdkantoor van Gouden Dageraad.
Neonazi's
Gouden Dageraad wordt beschouwd als neonazistisch. Zo zijn er onlangs vlaggen met hakenkruisen en foto's van Hitler gevonden bij huiszoekingen bij leden van die partij. Van Grieken voert aan dat Dewinter zelf ooit heeft gezegd dat partijen als Gouden Dageraad partijen als Vlaams Belang een slechte naam geven "en daar ben ik het vandaag nog steeds mee eens".
"Gouden Dageraad vertelt een politiek verhaal dat niet het verhaal is van Vlaams Belang. En daar willen we ons niet mee associëren." Wat is dan het verschil tussen Vlaams Belang en Gouden Dageraad? "De verschillen zijn zeer duidelijk", zegt Van Grieken stellig. "Wij liëren ons aan partijen die de grootste zijn van Europa en dicht bij ons aanleunen: het Front National in Frankrijk, de FPÖ in Oostenrijk en de PVV in Nederland. Met die democratische partijen hebben wij veel meer gemeen dan met die partij in Griekenland."
De kwestie zal maandag uitgebreid worden besproken op het partijbestuur. "Met dergelijke bezoeken kan je alleen in je eigen voet schieten. Ik wil weten wat Dewinter nu precies heeft gezegd en met wie", aldus Van Grieken die aan het gesprek nog geen gevolgen wil knopen voor de lokale verkiezingen van 2018.

Binnen twee weken houdt de partij een conclaaf waar de strategie voor die verkiezingen wordt beraamd. Wellicht wil Dewinter opnieuw de lijst trekken in Antwerpen, al wordt ook gefluisterd dat Van Grieken zelf naar de stad zou verhuizen. "Dat laatste is nu niet aan de orde, mijn woonplaats is Mortsel en daar ligt ook mijn huidig mandaat", besluit de voorzitter.
Tweets
De Vlaams Belangers die deze week de Griekse eilanden documenteerden hun bezoek uitvoerig op Twitter. Zo tweette Filip Dewinter foto's van ontmoetingen met de kustwacht en de politie. Hij publiceerde ook een videootje waarin hij bij het vluchtelingenkamp, op Lesbos kritisch is voor het Europese vluchtelingenbeleid.
Oud-Miss België Anke Vandermeersch postte ook foto's online van hun bezoek. Ze tweette dat er meer dan 10.000 illegalen op Lesbos zitten, terwijl het er volgens de officiële cijfers iets meer dan de helft zijn, op 86.000 inwoners. Vandermeersch had het over 60.000 inwoners. Haar fact finding mission is dus niet helemaal geslaagd.
Tijdens hun bezoek aan Chios brak er ook onrust uit in een vluchtelingenkamp: verschillende tenten brandden er uit en op foto's is te zien hoe rotsblokken door tentzeilen werd gegooid. Maar wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk. Lokale bronnen en Dewinter zeggen dat vluchtelingen in een dorp vuurwerk hebben gestolen waarmee ze het kamp in brand hebben gestoken. Anderen zeggen dan weer dat het kamp werd aangevallen door een 60-tal fascisten.
Optrekken aan Trump
De Vlaams-nationalisten van Vlaams Belang werden bij de verkiezingen van twee jaar geleden fel afgestraft: de partij kreeg maar zo'n 6 procent van de stemmen en verloor de meeste van haar zetels in het federaal en het Vlaams parlement.
Uit de recentste peiling van VRT Nieuws en De Standaard blijkt dat de partij uit het dal kruipt. De partij trok zich vorige week ook op aan de verkiezing Donald Trump als president van de Verenigde Staten. Zowel Dewinter als Van Grieken feliciteerde Trump en voelt zich gesterkt door zijn overwinning.
In een toespraak in het Griekse parlement voor zinspeelde Filip Dewinter trouwens op Trump: hij sloot zijn speech af met "We will make Europe great again", een duidelijke verwijzing naar Trumps verkiezingsslogan, "Make America great again". De volledige tekst van zijn antimigratie- en moslimtoespraak staat op de persoonlijke website van Dewinter.
*
Al-bij-al weet iedereen, dat wat uitgaat van de TeeVee liefst met een paar kilo zout wordt genoten. Lesbos is, net als mest, geen heiligheid, maar ’t is de ziel der landbouw….
En het ergste is, dat het gaat om mensen, niet om apen, die daar uitzichtloos naartoe gelokt werden door de her-verkavelaars van de geglobaliseerde wereld. Die geglobaliseerde wereld brengt hen geen brood, maar dringt aan om het te komen halen… waar het zit…
Of het ook ‘Kinderen Gods’ zijn, durf ik niet te stellen, want het zullen wel opgejaagde moslims zijn. En ‘Brussel’ weet dat, maar denkt dat de oplossing van hun knoeiwerk wel vanzelf zal uit de lucht vallen.
En ja, dat, uit de lucht vallen, zal er nog wel van komen ook. Heb ik als kind mee gemaakt toen formaties Duitse ‘Stuka’s’ met huilende sirenes en vuurspuwende vleugels uit de wolken naar de grond doken om de rijen vluchtelingen weg te maaien. Wat kruit en wat lood, de doden worden toch rap vergeten, en bij de overwinnaars tikken achteraf de champagneglazen.


Wist U dat Diogenes ooit op Lesbos heeft gewoond? En ik die dacht dat Lesbos voor iets helemaal anders bekend is geworden…
*
Maar De Gouden Dageraad? Die horen, net als Breivik, de mond voorgoed te worden  gesnoerd.

 

Geen opmerkingen: