vrijdag 11 november 2016

3813.
Vrijdag  11 november 2016
H. Maarten van Tours
“Blad aan de bomen met Martijn,
zal ’t een strenge winter zijn.”
*
3813 - OVERUREN IN EEN VERKIEZINGSNACHT BIJ HET TELLEN DER STEMMEN

*
Gewoon voor de lol, samen met Vriend Xander, nog even het mes in de wonde ronddraaien voor het gewone leven weer hervat.
Maar één ding is zeker = de gensters zullen in het rond vliegen. Zelfs the Black First Lady wil nu al de volgende keer in 2020 voor Clinton Wife spelen, want haren husband zal nu wel hele dagen in de moskee zitten. Of, als echte Democraat, aan $ 25.000 per uur voordrachtjes komen geven.
Tja Simsons denken er aan zich terug te trekken op hun ranch ergens in de verlaten prairie.  Voor Bill kan dat nog nipt, maar Hilary zelf? Die stond toch bovenaan Donald’s verlanglijstje voor rechtsvervolging….
*http://xandernieuws.punt.nl/Ondanks massale verkiezingsfraude nek-aan-nek race Trump en Clinton
Xander 09-11-2016 05:34- in Algemeen Nieuws, Maatschappij, NWO-Complot, VS
Stemmachines die weigerden de keuze voor Trump te bevestigen of rechtstreeks aan Clinton gaven (3); toezichthouders die onafhankelijk behoren te zijn, maar massaal Democratische folders uitdeelden (1); openlijke Trump kiezers en Republikeinse toezichthouders die werden geïntimideerd, lastig gevallen of zelfs geblokkeerd; rechters die dreigden Trump kiezers te arresteren als ze een klacht zouden indienen over de oneigenlijke gang van zaken in stembureaus (2); hele busladingen vol mensen die de Democraten van stembureau naar stembureau reden, zodat ze illegaal meerdere keren op Hillary konden stemmen – kortom: de massale verkiezingsfraude die werd voorspeld, heeft inderdaad plaatsgevonden. Maar heeft het gewerkt? Bij het even snel checken op dit onzalige tijdstip staat Trump met 212 kiesmannen net voor op Hillary, die op 209 staat.
Clinton won de belangrijke swing state Virginia (13 kiesmannen), maar Trump het altijd cruciale Florida (29). Op dit moment voorspelt de New York Times een overwinning voor Trump, maar het verschil is dermate klein, dat het me niet zou verbazen (wel zeer zou teleurstellen) als ik straks uit bed kom en zie dat Hillary toch heeft gewonnen. Denk namelijk maar even terug aan de (eveneens vervalste) verkiezingen van 2000, toen alle media berichtten dat Al Gore had gewonnen – maar Florida vervolgens alsnog op ‘magische’ wijze aan George Bush werd toegewezen, waardoor hij toch president werd.
Vooralsnog verloopt de verkiezingsdag/nacht hoopgevend. Krijgen Amerika en de wereld een laatste kans, met Trump aan het roer? Of is het écht gebeurd, neemt de globalistische elite via Hillary definitief de totale macht over, en kunnen we daardoor binnen nu en enkele jaren –of misschien zelfs wel eerder- de Derde Wereldoorlog voor onze kiezen krijgen?
Nu snel weer naar bed...
Xander
*
In heel dat verkiezingsverhaal is de Islam slechts heel terzijde genoemd. Maar de samenzwering Obama/ Saou Arabië/ Quatar rond IS en de landen waar Amerika jarenlang oorlog gestookt heeft, zijn daarmee niet van de baan. Korte metten maken ermee, dat zou Trump sieren, maar daarmee is Europa nog niet vrij van de Moslim-Bezetting. Al zal ‘t eerder een korvee zijn die onder de eigen bevoegdheid valt?
Evacuatie per boot, rapper dan ze gekomen zijn? De kleurpartijen kleur doen bekennen? Ofwel er een paar honderd achter elk schip per kabel meesleuren? Als ze het overleven, kunnen ze in de nieuwe locaties gaan doen wat ze willen.
Maar dat zou té populistisch zijn, waarschijnlijk. Al moet voor de meesten onder hen, kazakdraaiers als ze zijn, erover spreken misschien wel voldoende zijn….Geen opmerkingen: