zondag 13 november 2016

3821
Zondag  13 november 2016
H. Stanislas Kostha, en H. Margaretha van Schotland
Z. Walter van Utrecht
*
3821 - ITALIAANSE RECHTBANKEN ZIJN NIET MALS VOOR OVERTREDERS VAN DE WET

*
San Vito al Tagliamento.
*
Herbeleef hier hoe DeWinter aan de maskers van het Parlement uitlegt hoe  er een einde is gekomen aan hun eenheidswereld

*
*
Het Italiaans San Vito al Tagliamento telt 15.000 inwoners en is gelegen in de provincia di Pordenone in Friuli-Venezia Giulia. Wie iets afweet van het naburige Triëste komt automatisch terecht in de kampen van Maarschalk Tito, want daar ligt een waarlijk getormenteerd stuk Italië dat na de val van Mussolini jarenlang weg en weer geslingerd werd tussen slavernij en Vrijheid…
Vandaar mijn interesse, waar na het Communisme, nu de Islam  probeert vaste voet te krijgen….
*
Enfin je ziet dat het bloedige ernst is. De Islam wil ook daar niet ondergeschikt zijn aan de democratische Italiaanse wetten. Allahhu Akbar! Ongehoord toch! Dat is nu eens echt iets voor het Europees Hof voor de Rechten van de Mens…
Tenzij de Dame in kwestie de eer aan zich houdt, en ‘terug wijkt’ naar haar Land van Oorsprong, waar de nikab het fabrieksmerk is voor de reële positie van de Vrouw in de Maatschappij. Deze van wegwerp-seksslavin. Nog minder waard dan een geit die boven haar andere verdiensten nog melk geeeft ook


Nikab in stadhuis kost Italiaanse boete van 30.600 euro
Bron: Messaggero Veneto
*
In Italië is een vrouw veroordeeld tot een boete van 30.600 euro omdat ze een nikab droeg in het stadhuis van Pordenone. De vrouw weigerde op herhaaldelijk verzoek haar sluier, die alleen de ogen vrijlaat, af te nemen.
De 40-jarige dame woonde eind oktober een zitting van het jongerenparlement bij, waar haar zoon deel van uitmaakt. Burgemeester Antonio Di Bisceglie, lid van de Democratische Partij van Matteo Renzo, verzocht de vrouw meermaals haar sluier te verwijderen om haar te kunnen identificeren. De vrouw weigerde dit telkenmale, waarna ze door een politieagent uit de vergaderzaal werd weggeleid.
De gesluierde vrouw dook evenwel opnieuw op in de zaal, waarop ze werd gearresteerd. De burgemeester schortte de zitting van het jongerenparlement op om de gemoederen te bedaren.
De vrouw moest voor de rechter verschijnen en kreeg in eerste aanleg een celstraf van vier maanden en een boete van 600 euro. Zij ging in beroep. Daar werd de gevangenisstraf geschrapt en omgezet in een boete van 30.600 euro.
De dame woont al 16 jaar in het stadje San Vito al Tagliamento. Jaren geleden werd ze tot Italiaans staatsburger genaturaliseerd.

In Italië geldt geen algemeen boerka- of nikabverbod. In 1975 werd er wel een wet goedgekeurd waarbij het om veiligheidsredenen verboden is om je gezicht te bedekken in openbare plaatsen.
*
Het is toch nooit omwille van Donald Trump, dat HLN ongevraagd de nikab ten tonele voert? Gewoonlijk is alles wat Italië betreft, quantité négligable  bij de Coburger ‘opiniemakers’  groot en klein, want nog altijd het land dat het fascisme nooit helemaal afgezworen heeft.
Wat er ook van zij: de vele pluimen in het gat van Premier Renzo, de Slinkxe wereldverbeteraar geraken hierdoor weer een stukje versletender. Kapot en versleten dus versletendender. Waardoor ze slepen op de grond en daar sporen nalaten die leiden naar de stemhokjes.

 

Geen opmerkingen: