dinsdag 22 november 2016

3847



.
DINSDAG 22 NOVEMBER  2016
FEEST VAN CHRISTUS KONING’
H. CECILIA, H. FILEMON, Z. SALVATORE LILLI
*
Overal komen de fanfares, de koorleden en de kamer-muzikanten tezamen om achteraf ene te kunnen pakken op Cecilia’s gezondheid, al de valse en de andere noten doorspoelend.
*
3847 - DE VAL VAN DE POLITIEKE CORRECTHEID IS DICHTGEKLAPT 

De ‘her-taling’ van de hedendaagse Vlaamse Vrijheidsstrijd. Die is te herleiden als naar gewoonte tot slechts één begrip: teveel leiders en te weinig volgelingen. Dus staat de uitslag bij voorbaat vast.
Want de vijand die slaapt nooit. En hij betaalt zelfs beter. Zij het dan met òns belastinggeld.
Die schitterende verkiezings-overwinning van 24 November 1991  van het Vlaams Blok/Belang, noemde de politiek-correcte denkwereld meteen ‘Zwarte Zondag’, met de overduidelijke bedoeling dit spontaan succes voor de gewone Burger zo negatief mogelijk in het lange termijn geheugen te prenten. Tja, die uitslag was wel helemaal democratisch tot stand gekomen, maar als de uitslag niet bevalt want tegendraads met hùn denkwereld, dan breekt de hel los. Zie New York na 8/11/2016. En het blijft maar opgeklopt worden.
Gelijktijdig vonden het Establishment als super-democraten het Stalinistisch ‘Cordon Sanitaire’ uit en weigerden elke samenwerking of toenadering. Er werd zelfs openlijk afgesproken om over het Vlaams Blok/Belang alleen maar negatief te berichten of het anders gewoon dood te zwijgen.
Wijlen Pim Fortuyn (1943-2002) repliceerde ooit tegenover Walter Zinzen, de BRT-Hoernalist die hem vertelde niks af te weten niet van dat verdomde Vlaams Blok/Belang, omdat jij, Zinzen niet wilt spreken met dat volk,  ‘Mooie democratie is me dat daar bij jullie, Pelgen’. Het hoernalistje wist niet wat hij hoorde en deed meteen de boeken toe. Dat interview werd later nooit meer her- uitgezonden….
En net als 20 jaar later met Geert Wilders in Nederland gebeurt, werd op basis van wat zogezegd racistisch verkiezingsdrukwerk, jarenlang (zonder succes) geprocedeerd tot het Gentse Liegebeest eindelijk in zijn stad een bevriende Rechter vond die eindelijk in beroep het gewenste vonnis uitsprak: de feiten waren meteen bewezen, dat werd algemeen bekend gemaakt: het waren gewoon neo-nazi’s en dus was de stok gevonden om hard toe te slaan en te blijven slaan. Er was eindelijk een vonnis en men dacht, ziende blind als naar gewoonte, dat het wel zou slijten…
Toen schreven we 2004. En het werkte, de verkiezingsuitslagen bleven maar slechter worden en de Partij werd, in plaats van ‘incontournabel’ zoals dreigde bij Zwarte Zondag, herleid tot een schaduw van zichzelf. Ze zakte (2011) bijna tot onder de kiesdrempel van 5%. Ze had weliswaar een resem broedermoorden, zustermoorden, vadermoorden en andere problemen overleefd, maar ze bleef overeind. Niettegenstaande het aanzuig-effect  van de meer belgicistische NV Arrogantie, want die, werd gedacht, voor Vlaanderen meer uit de brand te kunnen slepen dan een partij die in opdracht, officieel veracht werd. Niet zozeer om haar Vlaamse betrachtingen, maar omdat het hun zalig belgicistisch leventje en vooral hun portemonnee  bedreigde.
En nu schrijven we 2016 en elke Vlaming die het goed meent, is van mening veranderd, want weer is gebleken, dat enerzijds en anderzijds, de Vlamingen, de gezonde meerderheid der Bevolking, toch weer gerold waren. In de zak gezet door de ‘Macht der Verandering’. De peilingen deden de poco-wereld sidderen en beven… want het Uur der Vergelding in 2018 naderde snel.
In de omringende landen was er ondertussen iets gelijkaardig maar veel omvangrijker aan de gang. De ideale geglobaliseerde wereld-mixte, de mismeesterde Europese Verstandhouding, ja de zachte islamisering dreigde te mislukken. En toppunt van hun ongeluk: in de USA was daar tegen alle verwachtingen in, die Reus die dreigde hen de macht definitief af te nemen.
En dus moest geschieden wat er geschied is: De zaak van de Gouden Dageraad is de dicht geslagen val van het Establishment.
Vogeltje ge zijt gevangen. In een kotje zal het hangen…
Had de Gouden Dageraad als embleem de Hamer en Sikkel gehad, de Griekse delegatie zou de hemel in zijn geprezen geworden…

Tja, hoe het nu moet? ‘Buzinis as joezoewl’, zeer?  Want inderdaad, dubbeltjes rollen niet altijd zoals gewenst. En zoals een oud spreekwoord zegt: alles wat ons niet kapot krijgt, versterkt ons.
Afspraak onmiddellijk na de bekendmaking van de eerstvolgende peilingen….
*

*

Extra Partijbestuur: Vlaams Belang sluit het Griekenland-incident

Het Partijbestuur van het Vlaams Belang is vandaag in een speciale vergadering bijeengekomen naar aanleiding van het bezoek van parlementsleden Filip Dewinter, Anke Vandermeersch en Jan Penris aan Griekenland.

Het Partijbestuur stelt vast dat de betrokken parlementsleden tijdens hun bezoek de indruk hebben gewekt dat het Vlaams Belang zich zou associëren met de Griekse partij ‘Gouden Dageraad’. Hiervan wil het Vlaams Belang zich in de meest formele zin distantiëren.

Met dit eigengereid optreden, dat niet het eerste incident was in zijn soort, gingen de betrokkenen niet alleen in tegen de duidelijke afspraken in verband met Europese samenwerking in het bijzonder, maar ook tegen de richting die door de partijraad werd bepaald na de analyse van de verkiezingen van 25 mei 2014. Ze brachten hierdoor de partij ernstige schade toe.
Voor het Partijbestuur kan dergelijk gedrag niet door de beugel en daarom werd beslist dat:

De 3 parlementsleden officieel terechtgewezen worden
De betrokken parlementsleden geen politieke buitenlandse contacten mogen onderhouden zonder hiervoor een mandaat van voorzitter of partijbestuur te hebben
Anke Van dermeersch geschrapt zal worden als Partijbestuurslid en vervangen zal worden als gemeenschapssenator

Voor het Partijbestuur is dit incident gesloten en wordt er op een toekomstige correcte samenwerking met de parlementsleden gerekend. De oplossingen die het Vlaams Belang voorstelt voor diverse maatschappelijke problemen vereisen een eendrachtig optreden van onze partij.
Tom Van Grieken
Voorzitter Vlaams Belang
*
Laten we even bij de feiten blijven.
In Griekenland, dat zowel de bakermat is van onze Beschaving als van de Democratie, is De Gouden Dageraad de 3de grootste partij. Het is inderdaad een protest-partij als geen ander, omdat er in dat land tot hiertoe een Linxe traditie heeft geheerst als nergens anders. De resultaten zijn te zien in de armoedige toestand waarin het land verkeert. Griekenland is het land zonder vaste grenzen, tenzij U deze door hun ligging ziet als een zeef om andere volkeren binnen te lokken. Het steekt natuurlijk ook, dat Gouden Dageraad in woord en vooral in beeld gezegend werd door de Grieks-Orthodox Patriarch. Deze beelden gingen trouwens de hele wereld rond….
In Coburgia wordt er alleen maar negatief over bericht (waar hebben we dat nog gehoord?) omdat men er wanhopig probeert om onderuit al die slinxsigheid uit te komen (*). Wat het dan wel is? Speelt niet eens ‘n rol, want die Partij is tégen alles waar zij vòòr zijn: de her-bevolking van elk eigen land. Vooral de grondleggers van onze Beschaving moeten het ontgelden; de Grieken, en de Romeinen, die thans Italianen genoemd worden.
De Nieuwe Religie, de Sport, is de toekomst. En die wordt meer en meer door de Arabische woestijnlanden gesponsord. Want het is een publiciteit die loont! En de ‘flandriens’ van weleer die worden straks de Ridders van de Woestijn genoemd….
O die simpele doorzichtigheid van de Slinxe Fabeltjeskrant!  Denk aan wat DeWinter op het scherm zei aan DeGucht: democratie is alleen maar goed als het U in Uw kraam past?
Oei, de slogan van die Griekse dwarsliggers is  Griekenland voor de Grieken…’. En dat is veel te duidelijk! Mag niet van Merkel!.  
Zal ik ‘ns wat zeggen, Walter? Iemand die zachtjes klopt op de deur die voor hem koppig wordt dichtgehouden, wordt niet gehoord. Zo luistert men in Coburgia wel naar een uitzinnige Groene Calvo, of naar een tetterende Almacy, een praktiserende overtuigde Turkse Moslima, maar die zingen alleen maar het refreintje van het lied dat de poco’s zelf zingen.
En ja, om succes te hebben moet een partij, die wil meespelen, soms wel eens een pion op te offeren. In ’t Fransoos heet dat
‘Reculer pour mieux sauteer’.
Wijken om een betere aanloop te kunnen nemen…
Slootspringen is in Friesland een populaire volkssport
*
(*) Een bezoekje aan Wikipedia is nochtans zo moeilijk niet…


Geen opmerkingen: