vrijdag 18 november 2016

3837.
Zaterdag  19  november  2016
H. Mechtidis van Hackedorn
Bompa vertelt were over de groten oorloge aan zijne kleinzoon. “En plots kwam ik alleen te staan tegenover acht Duitsers…” – “Maar, opa” zegt Polleke, “verleden jare waren er maar drie?” – “Jamaar manneke, ge waart toen nog te kleene om de gehele waarheid te weten, hee!”
*
3837      - DE OPENBAAR AANKLAGER MET HET DREIGEND OPGEHEVEN EZELSKAAKBEEN

Even verduidelijken voor mensen met een grondige kennis hebben van de symbolische rol van het ezelskaakbeen bij de Aartsvaders. Met dergelijk kaakbeen sloeg de ene zoon van Adam & Eva de andere morsdood omwille van bord linzensoep. Vandaar ter vervanging de afbeelding hierboven die zelfs een analfabeet zal begrijpen. We worden allemaal bedreigd, zoals Geert Wilders hieronder schrijft, om morgen eerst wakker te worden in een soort Turkije om daarna te verdwijnen achter prikkeldraad in afwachting van de ‘Endlösung’.
Wie niet denkt als ‘zij’, zijn achterlijke idioten en achterlijke  idioten horen thuis bij ouden en gebrekkigen, in de categorie ‘Nutteloze Eters’. En met nutteloze eters weet de ware socialist altijd raad mee. Het recept van Nonkel Dolf faalt nooit.
*


Zojuist kreeg ik de strafeis van het Openbaar Ministerie te horen: een boete van 5.000 euro.
Het spreken over een van de grootste problemen van ons land - het Marokkanenprobleem - is vanaf nu volgens de elite dus strafbaar. En zo raken we langzaam maar zeker onze vrijheid van meningsuiting kwijt. Zelfs het stellen van een vraag mag niet meer. Ook al zijn miljoenen mensen het ermee eens. En Marokkanen zijn ineens een ras, dus als je wat over Marokkanen zegt ben je vanaf nu een racist. Niemand die dat snapt. Het is de waanzin ten top. Alleen bedoeld om u en mij de mond te snoeren.
Terwijl in andere landen het volk de elite naar huis stuurt, wil de elite hier een oppositieleider de mond snoeren. Nederland dreigt een dictatuur te worden. Het lijkt Turkije wel. De verschillen tussen Nederland en Turkije worden steeds kleiner. De oppositie wordt monddood gemaakt.
Ik ben door bijna een miljoen mensen gekozen. Dat worden er op 15 maart volgend jaar nog veel meer. En het is mijn plicht problemen te benoemen ook als de politiek correcte elite onder leiding van premier Rutte het er liever niet over heeft. Want wegkijken en zwijgen is geen optie.
Ik moet kunnen zeggen waar het op staat.
Want wat heeft u aan politieke angsthazen, die de waarheid niet meer durven te spreken? Die zwijgen over de problemen in ons land? Die de regering naar de mond praten. Die laf de andere kant op kijken?
Helemaal niets! De kop in het zand steken is laf.
En als je over problemen moet zwijgen omdat het stellen van een vraag al strafbaar is dan worden de problemen alleen maar groter. Dan wordt Nederland een dictatuur van bange en laffe politici.
Ik zal dat nooit accepteren. Ik zal blijven vechten voor een vrij en veilig Nederland. Daarom bedreigen islamitische terroristen mij al 12 jaar lang met de dood. En die terroristen staan vandaag te juichen. Wilders wordt gestraft. Het Openbaar Ministerie heeft zich vandaag tot hun bondgenoot gemaakt.
Maar ik laat mij net als u door niemand de mond snoeren! Geen terrorist zal ons doen zwijgen!
Geen officier in zwarte toga of laffe premier krijgt ons op de knieën!
Ik zal me dan ook helemaal niets van hun strafeis aantrekken. Ze doen maar. Het maakt me alleen maar sterker. Ik word alleen maar meer gemotiveerd.

En u kunt me daarbij steunen.
Door samen met mij te blijven vechten voor het behoud van de vrijheid van meningsuiting. Voor het behoud van een veilig en vrij Nederland.
Ons land.
*
Iedereen is ondertussen bijna vergeten, dat Geert Wilders al jarenlang bedreigd wordt met hetzelfde trieste lot als Pim Fortuyn en Theo Van Gogh.  Nee nee, niet door nog maar ‘ns het Openbaar Ministerie of het Establishment, maar door de beschermelingen van die Almachtdragers.
De gevraagde geldboete van € 5.000 is zowat van dezelfde orde van grote als de 30 Zilverlingen die Judas kreeg toegestopt voor zijn verradersrol. En iedereen weet toch hoe diens rol uiteindelijk afliep aan het uiteinde van een touw.
Waarbij mij toch van het hart moet in eigen land quasi iedere minuut van de dag of de nacht door vreemd gespuis met de dood te worden bedreigd, dat zoiets misschien wel wettelijk verboden is, maar toch altijd maar verder blijft duren. Wat Wilders nu voor heeft, werkt dus maar a-lleen in één richting= tegen het eigen volk.
En dat, Heren Rechters, is waarover het gedicht van de 3 Rechters ging, die, toen de koord in d’hoogte ging, er aan iedere lus een Rechter hing.


Geen opmerkingen: