zondag 13 november 2016

3822



.
Maandag  14 november 2016
H. Donatiaan, de patroon van Brugge. 
Hij is er nog altijd niet over dat de Franse sansculotten in de XVIIde eeuw zijn prachtige Romaanse kathedraal op de Burg te Brugge vermassacrd en afgebroken hebben.’
Médard die bij zijne maat Dree zit, vraagt: “Wat zou je doen moest je maar één weke meer te leven hebben?” – “Bij mijn schoonmoeder intrekken,” is het spontane antwoord. “Waarom?” wil Médard weten. “Ewel, dan lijkt dat wel een eeuwigheid.” Was ’t antwoord.
*
3822 -AS G’UNNE MOAT NIET ZIJT SLOAN Z’UP JOEN MULE 


De haat die links Amerika ook na de verkiezingen aan de dag legt kent geen grenzen
*
Herbeleef hier hoe DeWinter aan de maskers van het Parlement uitlegt hoe  er een einde is gekomen aan hun eenheidswereld
*

*
Och, U kon ze reeds zoveel keer lezen op deze blog, de spreuk van de Gentsche stakersgilde uit den tijd van Louis Major (1902-1985),  Emile Vandervelde (1933-1938), Emile Moysin (1838-1867) en Henndrik De Man (1938-1940).  Allemaal uitvinders van het warm water, dat nu de dag van vandaag danig is afgekoeld. Emile Moyson, a.h.w. de verre voorloper van de Obama-care….
In de persoon van deze laatste, de Grote Leider van de Belgische Werklieden Partij werd ook de Eerste Colaboratie uitgevonden, deze van Slinkx met A.H. die begon na 18/5/1940 en abrupt eindigde met Operatie Barbarossa, toen AH in Juni 1941 laffelijk zijn goede vriend Stalin aanviel. Toen was de liefde ineens amen en uit en werd de heldhaftige Résistance geboren… Die behaalde haar grootste triomfen niet binst de oorlog, maar binst de Repressie die daarop volgde…. Met een ‘Justice de Roi-Nègres’, zoals U weet…

Voor wie deze man met zijn ‘Plan DeMan’ nader wil leren kennen, Wiki doet wel het naaldje van het draadje op https://nl.wikipedia.org/wiki/Hendrik_de_Man. U leest er alles over zijn loopbaan als Slinkx collaborateur avant-la-lettre, over zijn zware straf door de Krijgsraad en over zijn dood (met een reukje aan) in 1946 in ballingschap in Zwitserland.
Het is maar dat U het weet, hoe de Roden en met hen het Koningshuis, in Coburgia in elkaar steken. Zelfs nog op vandaag….

Het is zeer leerzaam af en toe eens de Geschiedenis in te duikelen en daartoe is er geen betere gids dan Wiki…. Zo zult U vaststellen, dat bepaalde symptomen altijd tergkeren….

*
*
Geweld en haat tegen Trump kiezers toont ware gezicht intolerant links Amerika
*
Groot aantal oproepen van Hillary supporters om Trump te vermoorden – Complottheorieën: Verkiezingsuitslag wordt alsnog veranderd / Elite zal Trump laten vermoorden / Inauguratie wordt vanwege massale rellen opgeschort

Duizenden linkse Amerikanen gingen de afgelopen dagen de straat op, richtten vernielingen aan, staken auto’s in brand en mishandelden mensen en zelfs kinderen die met bijvoorbeeld stickers of T-shirts lieten zien dat ze achter de nieuwe president Donald Trump staan. Hiermee toont ‘links’ opnieuw zijn ware, bedrieglijke gezicht: hun mond is altijd vol van ‘tolerantie’, maar in werkelijkheid blijken het ook nu weer de meest intolerante, haatdragende figuren, die iedereen die niet in hun pas loopt bedreigen met het grofste geweld, en die een vrije, open en echt tolerante samenleving daarom kan missen als kiespijn.

Op deze video is te zien hoe studente Jade Armenio wordt aangevallen en in elkaar wordt geslagen door een zwarte studente, omdat ze op Instagram had gezegd dat ze Donald Trump steunt. Gisteren verscheen deze opname van een paar jonge zwarten die een oudere blanke man uit zijn auto trokken, zwaar mishandelen en door de straten sleurden, omdat ze hem ervan verdachten op Trump te hebben gestemd.
Ondertussen werd een 11 jarige jongen op een school in Texas door klasgenootjes hevig geschopt en geslagen omdat hij zei dat hij bij de schoolverkiezingen op Trump had gestemd. De jongen moet inmiddels op krukken lopen. In Florida sloeg een 17 jarige student een klasgenoot in zijn gezicht omdat die een Donald Trump pamflet bij zich had. Een bekend monument in New Orleans werd beklad met de tekst ‘Sterf Blanken, Sterf’. (1)
Links wil Trump (laten) vermoorden
Te beginnen met Donald Trump zelf, als het aan ‘links’ (‘liberal’) ligt. Twitter en andere social media zijn de afgelopen dagen overspoeld met doodsbedreigingen aan het adres van de nieuw gekozen president (5)(8). Zelfs columnisten bij de media riepen op tot een ‘presidentiële moord’. In een aantal steden blokkeerden vernielzuchtige Hillary supporters straten en snelwegen, vielen voorbijgangers op straat aan, verbrandden Amerikaanse vlaggen, en begonnen gewelddadige rellen die door de politie moesten worden gestopt.
Het zijn dus de conservatieve, rechtse Trump supporters die de echte slachtoffers van haatmisdaden zijn, en niet de linksradicalen die proberen Trumps kiezers als intolerante gewelddadige racisten af te schilderen. Dat misleidende, bedrieglijke gedrag is zo typerend voor links: iedereen die het niet met je eens is beschuldigen van zaken waar je zelf juist het meeste gebruik van maakt.
Ook media woest
Nog een voorbeeld: een moslima studente die beweerde dat ze was aangevallen en beroofd door twee ‘blanke Trump  supporters’ omdat ze een hijab droeg, gaf later tegen de politie toe dat ze alles had verzonnen (2).
En de media? Die zijn nog steeds witheet dat Trump ondanks al hun propaganda voor Hillary toch werd gekozen. Hun oorlog tegen alles wat conservatief, rechts en vrij is houdt echter niet op, want zoals kon worden verwacht, wordt er veel begrip voor de anarchistische relschoppers, die direct worden aangestuurd door organisaties van de ultralinkse miljardair George Soros, aan de dag gelegd. (6)
‘Zojuist een zeer open en succesvolle presidentiële verkiezing gehad. Nu protesteren professionele demonstranten, hiertoe aangezet door de media. Erg oneerlijk!’ reageerde de kersverse president op Twitter (3).
Complotscenario’s
Al ruim voor de verkiezingen spraken velen de vrees uit dat de gevestigde orde massale rellen met zoveel mogelijk geweld zou uitlokken als niet Hillary, maar Trump zou worden gekozen, mogelijk in een poging om zoveel chaos te creëren, dat de zittende president Obama ‘geen andere keus’ zou hebben dan de noodtoestand uit te roepen en de inauguratie op 20 januari op te schorten of te annuleren. (4)
Er wordt ook een scenario geopperd waarbij de verkiezingsuitslag achteraf alsnog ten gunste van Hillary wordt veranderd, al lijkt dat onwaarschijnlijk, aangezien Trump reeds bij president Obama in het Witte Huis is geweest.
Anderen zijn bang dat de elite inderdaad zal proberen om Trump ‘om te leggen’, dus zal laten vermoorden, hetzij door een sluipschutter of een bom, hetzij door een ‘ongeluk’. Er zijn ook stemmen die niet kunnen geloven dat het establishment dat al niet gedaan heeft, en daarom met complotten komen dat Trump eigenlijk ook tot de elite behoort, ook al heeft die het afgelopen jaar alles uit de kast getrokken om hem te dwarsbomen en Hillary in het Witte Huis te krijgen (7).
Xander
Hoe raar een dubbeltje kan rollen, zagen we o.a. met de tegennatuurlijke verstandhouding tussen de super-socialist A.H. en de Duitse grootindustrie in de wedloop naar bewapening en openbare werken. Als er geld, veel geld te verdienen was/is, maken socialisten geen scrupules om bij de duivel te biechten te gaan.
Zo ook maakt Trump, op een totaal ander vlak, juist door zijn fortuinen, ook deel uit van het Establishment die hij dus op zijn beurt veel geld kan laten verdienen. Wat zou neerkomen dat ze een der hunnen zeker geen strobreed in de weg zullen leggen.
In ieder geval moet den Donald goed letten op wat hij eet en drinkt en er op bedacht zijn regelmatig zijn kop in te trekken.
Maar ik denk dat we geredelijk mogen aannemen, dat Trump dat ook allemaal zeer goed weet en ons allemaal heel zeker al 100 stappen voor is.

Geen opmerkingen: