woensdag 16 november 2016

3831


.
Woensdag  16 november 2016
H. Geertrui de Grote

3831 - SLACHTRIJPE TURKEYS ZIJN TE DOM OM HUN POTEN TE VERPLAATSEN OM UIT DE VOEDER-BRAADPAN TE GERAKEN 


Laten we elkaar goed begrijpen: ‘n kalkoen is in de taal van Shakespeare een… Turkey. En als wij ons vroeger op onze hobby-boerderij in de Vlaamse Ardennen soms bijna krom hebben gelachen om die beesten te zien sukkelen om weer uit de ronde oude braadpan, waarin we hun korrels gaven om snel aan te dikken te geraken, dan komen mij beelden voor de geest van aardrijskundige gelijkenissen zoals we die heden ten dage beleven.
En dus heb ik het over muren bouwen, een manschappelijk fenomeen waar onze Wereldverbeteraars het voortdurend over hebben, als ze over Trump blijven foeteren. Zouden die inderdaad nog nooit gehoord hebben over de wereldberoemde Chinese Muur? Over de Muur van Hadrianus in Engeland? Over stadsmuren overal ter wereld? Moeten die eens naar het eerste het beste Italiaans bergdorpje komen afzakken: die stadsmuren staan daar nog zoals vele honderden jaren geleden, in een beschermende omarming borg – burcht? - stonden voor hun inwoners.
En zo kom ik terecht op de Europese ‘Buitengrenzen’ langs waar de Islam ons oude Avondland traag maar zeker binnen sijpelt. Sultan Erdogan plant al autowegen te laten aanleggen op meerdere bruggen over de Bosforus, de door God gewilde natuurlijke grenslijn tussen ‘mijn en zijn’. Onze oerdomme Media schreven daarover, kwijlend van bewondering, maar zonder nadenken, dat bruggen… verbinden. Die verbonden ‘s mans exploitatie-droom met onze welvaart. Een situatie die nog verergerd werd door dat opgevorderd recht voor visum-vrij verkeer van 80 Mio Turken en 3-4 Mio daar in voorraad gehouden islamitische ‘verrijkers’. Die allemaal, lijk vliegen naar een klontje suiker, verlekkerd zijn op een beter leven – in ons land - voor hen en voor hun kinderen.  De grootste volksverhuizing aller tijden die op het punt staat uit te breken.
Dus zou een muur in Arabische Gom – waar probeerders als vliegen blijven tegen plakken - naar het voorbeeld van die duizenden Km lange Chinese Muur, met wachttorens en schietgaten, de gedroomde oplossing zijn.
Frontex zou dan eindelijk een vaste uitvalsbasis hebben. En naar Amerikaans voorbeeld, zou deze muur, liefst aan hun kant van de Bosforus, niet door de Mexicanen, maar door de Arabische Liga moeten betaald worden. En terwijl men dan toch bezig is, kan Donker Afrika best op dezelfde manier van op hun stranden, afgeschermd worden voor een veilig Europa.
Zodat van dan af, iedereen zijn eigen potje kan koken.
*
Ziezo, nu is iedereen voldoende gewapend om op Kruistocht te gaan langs dezelfde weg die onze voorouders gebruikten om via Klein Azië naar het H. Land te trekken. Om van daaruit, samen met andere plaatselijke volkeren die hun Vrijheid ruiken, storm te lopen tegen de Zetel van het Kwaad. Tot er ook, lijk in Palmyra of Nimrod, geen twee stenen meer op elkaar staan.
*


Turkse analist: Erdogan verklaart de oorlog aan Christenen
 Recep Tayyip Erdogan (foto), de islamofascistische dictator die men in Brussel zo graag bij de EU wil hebben, heeft volgens een Turkse analist ‘een beest met een vreselijke kop ontketent’, en richt zijn pijlen nu op christenen. Scholieren in Turkije wordt onderwezen het Westen en met name christenen te haten. Een moslimterrorist die in 2013 in Syrië drie christenen onthoofdde, zal al volgend jaar door Turkije worden vrijgelaten, mogelijk omdat hij heeft samengewerkt met de Turkse inlichtingendienst. Onthoofding is één van de meest opvallende kenmerken van het in de Bijbel voorzegde ‘antichrist’ rijk dat in de laatste fase van de eindtijd massa’s christenen zal afslachten, voordat de hele wereld in de laatste verwoestende oorlog zal worden gestort.

Xander
*
Met de Antwerpse ‘Overkapping’, een papieren project dat al bijna 25 jaar bezig is, korte metten maken kost heden ten dage een slordige
360.000.000.000 Bef
heeft Vriend Guvaal vandaag voorgerekend. Beter dan zo heel veel en van heel lange duur: minstens 25 jaar. Dat in dit kl-land wil zeggen: geen 5 miljard Euro, maar 10, en geen 25 jaar maar 50 jaar.
‘O welig huis mijns vaders’, zou Karel Vande Woestijne hierover gedicht hebben ‘waar de dagen trager waren’…
Negen Miljard euro, da’s eenmalig een half jaar de transfers naar Wallonië opschorten, en klaar is Kees. Ondertussen stikt als ge-euthanaseerd, de hele Haven, en stikken wij allemaal mee. Tenzij in de komende kiesstrijd: naar het voorbeeld met Trump en Clinton, in Vlaanderen ook er een heroïsche tweestrijd plaats grijpt tussen Goed en Kwaad.
PPSS:
Herinnert U zich nog de Berlijnse Muur? Die werd namelijk door de DDR gebouwd om te beletten, dat West-Berlijners naar Oost-Berlijn en het Communisme zouden vluchten….. Zo moet U ook denken over de Amerikaanse Muur tegen Mexicanen en over de Atlantik Wall die ik zo zie bouwen tegen de Turken….

Geen opmerkingen: