vrijdag 25 november 2016

3857



.
ZATERDAG 26  NOVEMBER 2016
SINT-JAN BERCHMANS: patroon van de studerende jeugd
*
3857 - DAS DRITTEE REICH HER-UITGEVONDEN 

Het kan toch niet dat dit allemaal als oud ijzer zal moeten verkocht worden…
*
We beleven tussen dit en 20 Januari van volgend jaar, dit is op minder dan 2 maanden,  de laatste na-weeën van het door Amerika aangestuurd Zwarte Obisme. Dat heeft er alles aangedaan, om de laatste 8 jaar de wereld in oorlog te krijgen, in de vermetele overtuiging dat daar, waar veel bloed de bodem doordrenkt, de islam wel zal wortel schieten. Maar ondertussen heeft daar over de Grote Plas het zakelijk gezond verstand gezegevierd en moeten de EU-bobo’s wel inbinden. De ratten verlaten zelfs al het zinkend EU-schip in de persoon van Martin Schulz, de opvolger van Graaf Hay Koe Herman als EU-President. Die keert terug naar zijn SPD-vaderland, om Merkel het hoofd en misschien heel wat meer te bieden. De kleine krokodil die de grote met huid en haar gaat verslinden… Door mijn Schulz, mein grosse Schulz, mein allergroosste Schil. z. Adios, Europa, er muss fahren! Auf Wiedersehen. JHoppe met de Beitjes, Mariechen. Nach die Miekes in Gross-Berlin.
Ein Deutscher Hanswürst
*
Maar als ze geen wereldoorlog kunnen in mekaar scamoteren, waarmee gaan die zich dan wel verder bezighouden? De klimaatverandering? Daarvoor zijn er heus geen hoog-opgeleide beroeps-politiekers nodig, dat lossen de ondernemingen onder elkaar wel op.
*

*

Einde persvrijheid: Europees Parlement stemt in met censuur niet-politiek-correct nieuws
*
EU zet anti-Russische propaganda officieel in nog hogere versnelling

En zo holt het Europese schijnparlement op ‘democratische’ wijze de toch al onder grote druk staande democratie nog verder uit.

Stap voor stap schaft de Europese Unie de persvrijheid, één van de vier traditionele pijlers van de democratie, af. Gisteren stemde het Europese Parlement in met het censureren van (nieuws)sites die ‘Russische propaganda’ zouden verspreiden. Het is nu nog maar een kleine stap om alle sites die tegen de heersende politiek-correcte standpunten (pro-immigratie, pro-islam, pro-Europese Superstaat, anti-Rusland, anti-populisme) ingaan, te blokkeren. De Belgische eurofederalist Guy Verhofstadt wil dat er nu al actie wordt ondernomen tegen de nieuwe Europese tak van het conservatieve Amerikaanse Breitbart, dat een grote rol heeft gespeeld bij de overwinning van Donald Trump (3). Ook de Duitse bondskanselier Angela Merkel wil de brengers van wat zij ‘fake nieuws’ noemt gaan regulieren. Kortom: de DDR is terug, en heeft in ieder geval wat de persvrijheid betreft alsnog de Koude Oorlog gewonnen.
304 van de 691 Europese afgevaardigden stemden voor een resolutie om de Russische media te gaan tegenwerken. Dat was weliswaar een minderheid, maar door 208 onthoudingen werd het plan om de anti-Russische propaganda in de media in een nog hogere versnelling te zetten, toch aangenomen.
In de resolutie wordt beweerd dat Rusland oppositiepartijen en organisaties in EU landen financieel ondersteunt en ‘vijandelijke propaganda verspreidt’, met als doel de Unie te ondermijnen. Bekende Russische media zoals Russia Today en Sputnik zijn vanaf nu tot een ‘gevaar voor de informatie over de EU en haar partners in Oost Europa’ bestempeld. Het Kremlin wordt zelfs op één lijn gesteld met de islamitische terreurgroep ISIS, en dat terwijl het juist Europa is dat zijn grenzen heeft geopend voor miljoenen moslimmigranten, waarvan velen bewezen extremisten zijn.
Conservatief, rechts en populistisch wordt monddood gemaakt

In Berlijn is bondskanselier Angela Merkel erin geslaagd om de persvrijheid net als in de tijd van de DDR – waar ze in de jaren ’80 zelf voor werkzaam was - aan banden te leggen. Gisteren pleitte ze ervoor om ‘fake nieuws’ op het internet te gaan ‘reguleren’, omdat ‘bepaalde meningen daardoor steeds verder worden versterkt’.
De nieuwe (alternatieve) media zouden niet aan het ‘criterium van zorgvuldigheid’ voldoen, aldus Merkel. Lees: de nieuwe media zijn in haar ogen niet ‘zorgvuldig’ omdat ze weigeren mee te gaan met de propaganda van de mainstream media, die enkel nog als gewillige spreekbuizen voor de EU, de NAVO, het establishment en de grote multinationals functioneren.
Het gaat de regering Merkel vooral om het tegengaan van berichten en monddood maken van stemmen die de massale moslimimmigratie, de islam / islamisering en Brussel / de EU in een negatief daglicht stellen. Merkel steunt daarom de maatregelen van SPD-minister van Justitie Heiko Maas om ‘haatboodschappen’ op onder andere Facebook zo snel mogelijk te laten blokkeren. Ook hier zijn vrijwel uitsluitend ‘rechtse’, conservatieve en populistische paga’s en sites het doelwit.

Rusland zwartmaken is militaire doelstelling

Tevens wordt gewaarschuwd dat de Russen wel eens de Duitse verkiezingen in 2017 zouden kunnen proberen te beïnvloeden. Hetzelfde beweerden de Democraten in de VS tijdens de recente verkiezingscampagne. Ook nu wordt er nul komma nul bewijs voor deze zoveelste anti-Putin hetze geleverd.
In de EP resolutie wordt verwezen naar informatie van ‘veiligheidskringen’, waar hoogstwaarschijnlijk STRATCOM EAST mee bedoeld wordt, een geheel op Amerikaanse belangen gerichte Europese buitenlandse, met militaire kringen verbonden organisatie die in 2015 werd opgericht, uitsluitend met het doel om Rusland in de Europese media en politiek zwart te maken, en Russische media in diskrediet te brengen. (2)
Ministerie van Justitie wordt ‘Ministerie van Waarheid’, ook in Nederland
Duitse reageerders vragen zich inmiddels af wanneer het ‘ministerie van Justitie’ in ‘het ministerie van Waarheid’ wordt omgedoopt. Diezelfde vraag kan voor het Nederlandse ministerie van Justitie worden gesteld, aangezien dat een politiek proces voert tegen PVV-leider Geert Wilders, enkel omdat hij in ons land de enige is die zich verzet tegen de linksradicale politiek-correcte denkbeelden van de heersende elite in Den Haag.

Op tal van onafhankelijke nieuwssites is de heersende stemming dat hoe meer de huidige machthebbers in Europa de vrijheid van meningsuiting aan banden leggen, des te meer ze zullen moeten toezien hoe ‘de geest uit de fles’ gaat, omdat steeds meer mensen het spuugzat zijn om steeds te worden misleid en voorgelogen, en enkel vanwege hun afwijkende, anti-globalistische en pro-vrijheid mening in een verdomhoekje worden gezet.
Xander
(1) Epoch Times
(2) Russia Today
(3) Breitba

*
Benieuwd welk spektakel we nog allemaal te zien zulle  krijgen. Het is al een lachwekkend gezicht een aangetreden peloton het geweer van schouder te zien veranderen. En dat zijn dan getrainde militairen!
Ik zie al dat oorlogsmaterieel al in de uitverkoop gaan, terwijl al die werkloos geworden dure generaals hun tranen van spijt verbijten. De Nato: iedereen werkloos, of in de mijnen, zoals Donald Trump het bedoelt. We stoken weer cokes, en antraciet, zoals vroeger.
Eindelijk zal in 2050 het Zuiden des Lands zijn armoede kunnen ophalen, rapper dan dat het kolen bovenhaalt. Want pietrol?! Wie herinnert zich nog binnen 5 jaar wat dat stinkend goedje wel was.
We transformeren de schalies van op de daken tot schaliegas en overal te lande verrijzen bossen van energie-molens die de wind vermalen tot kilowatts.
Jongens en meisjes, dank zij Trump hebben we nu eindelijk de islam-boeren bij hun pietje. En geven we hen een pak rammel dat ze nooit nog durven onze kant zelfs maar opkijken….

En lopen dat rover dee, zou Boerke Nes zeggen… En is ’t dat gij niet in een twee drie van hier en zijt, ‘k schiete Uwen dommen kop in gruis….



Geen opmerkingen: